Aleksandar Džikić: Nijesmo očekivali ovu razliku

0
1
Aleksandar Džikić
foto: KK Budućnost VOLI
Trener košarkaša Budućnost Voli, Aleksandar Džikić, bio je prijatno iznenađen partijom svoje ekipe protiv Cedevita Olimpija.

Podgoričani su večeras u petoj rundi Evrokupa savladali goste iz Ljubljane sa 91:60.

“Ovakva razlika na kraju, mislim da bi bilo neozbiljno da čovjek kaže da smo očekivali, nijesmo. U ovako teškoj situaciji zbog povreda koja se neće mijenjati ni za sljedeću utakmicu u regionalnom takmičenju. Nakon toga ide pauza, mi dajemo osam reprezentativaca”, poručio je Džikić.

Aleksandar Džikić je govorio o kadrovskim problemima koje njegova ekipa ima od početka sezone.

“Danila smo svi zaboravili, koliko je on važan za ovaj tim kako je koncipiran. Ono što rade Vajli i Jagodić Kuridža je sjajno, posebno Vajli koji je prihvatio da promijeni poziciju. Rid bi možda mogao da se vrati tamo nakon prozora, Atić bi možda mogao da zaigra za reprezentaciju, Drobnjak je imao intervenciju na stopalu, što je moralo da se uradi, vidjećemo kolika će pauza biti, neće biti kratka. Za Danila čekamo još jednu kontrolu, pa da počnemo da planiramo oko tog njegovog povratka u normalan život, a poslije toga i na teren”.

Već u subotu, Budućnost će gostovati Partizanu.

“Znamo šta nas čeka, kakva atmosfera, kakav tim, kakav trener, kakva odbrana, kako igraju. Sve znamo i pokušaćemo da odgovorimo. Nemamo opciju, satjerani smo uz zid i vidjećemo kako ćemo da odgovorimo”, zaključio je Aleksandar Džikić.