Cory Sandhagen
Cory Sandhagen je ostvario najveću pobjedu u svojoj karijeri protiv Frankie Edgara i pokazao da jako poštuje svog protivnika u intervjuu nakon borbe.

Veliki napredak pokazao je “Sandman” ostvarivši drugu pobjedu za redom nakon što je poražen od prvog izazivača Aljamaina Sterlinga. Samo 28 sekundi mu je trebalo da nokautira legendu UFC-a, Frankie Edgara, a ovakav nokaut bi svakom borcu te kategorije puno značio.

“Bio sam uzbuđen oko toga da pokažem svoj rvački napredak, jer svi znaju da sam u tome loš, no što se može, prihvatam ovakav ishod”, rekao je Cory Sandhagen u svom intervjuu nakon borbe, da bi mu nakon toga Daniel Cormier rekao da pogleda snimak završetka borbe, na što je promijenio ton:

“Osjećam se dobro, ali ovo je Frankie Edgar. Ne želim gledati to što mu se desilo. No, bolje on nego ja. Takvu igru igramo.”, pun respekta je bio Cory Sandhagen.

“Ja sam sad drugačija zvijer nego prije borbe protiv Sterlinga, puno sam radio na rvanju od tada. Znam da Yan govori kako se nakon Sterlinga želi boriti protiv Dillashawa, no on prvo mora dobiti i tu borbu. Ako Dillashaw dobije napad na titulu, to je smeće. Neka se bori protiv mene, ja sam najopasniji borac nakon Aljamaina. Ko god pobijedi u toj borbi treba se boriti protiv mene, a ja ću ga nokautirati”, najavio je ovaj 28-godišnjak, koji je u dosadašnjoj karijeri upisao 14 pobjeda i dva poraza.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име