Jon Jones
Jon Jones je tokom ponedeljka i utorka bio jako aktivan na twitteru i dao zanimljive izjave.

Bivši UFC prvak poluteške kategorije prvo je burno reagovao serijom tvitova na izjavu Daniela Cormiera o izjavi najboljeg borca svih vremena, nakon čega se okrenuo njegovoj budućnosti i planovima.

Razgovarajući sa fanovima na twitteru Jon Jones je progovorio o borbi koja se pominje a to je ona protiv Israela Adesanye.

“Ako hoćete, slobodno vjerujte u ta sranja. On se previše bojao borbe sa mnom u poluteškoj, a sad vjerujete da bi se sastao sa mnom u teškoj kategoriji? Volim kad vidim kako vam se prodaju te gluposti”, jasan je bio Jones.

Na zahtjev da prognozira meč Adesanye i Jana Blachowicza bio je takođe jasan:

“Iskreno, nije me briga. Za mene ne postoji ništa veće od teškaškog zlata. Zarađujem milione od ranih dvadesetih godina i ne treba mi nikakav ‘super fight’. A borbe s likovima poput Jana i Izzyja ne čine ništa za moju ostavštinu. Osvajanje teškaškog pojasa je jedina stvar koja me može podići na još viši nivo od ovog na kom sam sada”, objasnio je Jon ‘Bones’ Jones kroz dva tvita.

A da ne bi bilo polemike oko toga koga želi za protivnika u borbi za titulu teške kategorije i toga ko je na njegovom nišanu jasan je bio da želi Stipe Miočića.

“Osim ogromne love, on (Adesanya) mi ne donosi ništa. Anderson (Silva) je bio čovjek kojeg je trebalo pobijediti iz te kategorije, a ne on. Sledeći veliki potez za moju ostavštinu uključuje Stipu“, zaključio je Jon Jones.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име