Komšijski derbi u Kotoru
Amplitudo 2.CFL
Danas su na programu utakmice 31. kola Amplitudo 2.CFL. Mornar traži pobjedu protiv Igala kako bi sačuvao lidersku poziciju, Arsenal čeka komšijski derbi protiv Bokelja.

Vodeći Mornar pokazao je u direktnom duelu protiv Arsenala da je kvalitetniji tim i da zaslužuju plasman u Telekom 1.CFL. Ipak, ima još dosta do kraja i ne smije biti opuštanja u redovima “mornara”. Na Topolicu dolazi neugodna ekipa Igala, koja se nalazi u zoni baraža i želi sačuvati tu poziciju do kraja.

Komšijski derbi između Bokelja i Arsenala uvijek privlači pažnju. Kotorani su sa par dobrih rezultata uspjeli da pobjegnu sa začelja tabele i praktično obezbijede opstanak dok Arsenal nastavlja borbu za Telekom 1.CFL nakon teškog poraza protiv Mornara 0:4.

Grbalj je pod imperativom pobjede protiv Jedinstva. Tim iz Radanovića ove sezone je napustio prvoligaško društvo a kako stvari stoje, vrlo je vjerovatno da će teško obezbijediti opstanak u Amplitudo 2.CFL, osam bodova manje od sigurne zone.

Drezga je uspjela da poveže nekoliko dobrih rezultata ali to nije bilo dovoljno da se ozbiljnije priključe ekipama u sigurnoj zoni. Ibar je oduševio u drugom dijelu šampionata, sakupio veliki broj bodova i do kraja sezone mogu mirno da igraju.

Berane već dugo ne zna za pobjedu pa mora gledati iza sebe, sada su oni prva ugrožena ekipa kada je u pitanju borba za opstanak. Ipak, prednost od osam bodova djeluje kao dovoljna ali je meč protiv Koma dobra prilika da se prekine negativan niz rezultata.

NEDJELJA, 02.05.2021.Izvještaj
16:3031. koloStadion Donja SutvaraGRBALJJEDINSTVO
16:3031. koloGradski stadionBERANEKOM
16:3031. koloStadion pod VrmcemBOKELJARSENAL
16:3031. koloStadion FK ZoraDREZGAIBAR
19:0031. koloSRC TopolicaMORNARIGALO

16 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име