Mirko Cro Cop i Stipe Miočić
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Mirko Cro Cop Filipović je komentarisao poslednji nastup Stipe Miočića gdje je izjavio kako smatra da zaslužuje revanš ali ne zna koliko bi to po njega sada imalo smisla.

“Već nakon Stipinog prvog pokušaja rušenja, kad je ovaj to sa lakoćom obranio, Stipe je bio u velikim problemima i nažalost bilo je samo pitanje vremena kad će se borba završiti”, komentarisao je legendarni Mirko Cro Cop za Novu TV.

“Pa mislim sa obzirom na njegov rezultat – svakako da zaslužuje revanš. Hoće li on tu doći, koliko će to biti marketinški i finansijski isplativo UFC-u ne znam. Što se tiče nekih sportskih motiva svakako, svakako da bi trebao dobiti revanš. Sad, da budem iskren, koliko je to pametno – ne znam. Mislim da je Ngannou trenutno sad na vrhuncu svoje karijere i ne vidim baš da ga netko može tako lako skinuti”, iskreno je izjavio Filipović.

Mirko Cro Cop je već neko vrijeme u više nego zasluženoj penziji, no odgovorio je na pitanje šta bi bilo da se on sretne u oktagonu sa Francis Ngannouom.

“Ja ga mogu pobijediti sa lakoćom da se sretnemo, bez problema ikakvih – u šnapsu, u beli pa vjerujem i u šahu da bih ga pobijedio bez ikakvih problema”, šaljivo je odgovorio legendarni borac iz Hrvatske.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име