sem
Novak Đoković
Novak Đoković najbolji reket na svijetu izjavio je da sve što se dogodilo na US Openu neće negativno uticati na to kako se osjeća na terenu, što je pokazao i tokom turnira u Rimu. Kao i svim teniserima do sada i Novaku je postavljeno pitanje u vezi sa novim lopticama.

-” Prvi put ćemo igrati sa Vilson lopticama na šljaci. One jesu teške. Ali ima i do toga što je vrlo je hladno. Šljaka je teška i vlažna. To je što je, moramo da prihvatimo. Zato smo svi došli ranije, kako bismo se navikli na uslove”.- rekao je Novak.

Čileanac Alehandro Tabilo je trebalo da igra kvalifikacije ali se povukao jer je morao na hitnu operaciju. Navodno, oranizatori nijesu uradili ništa da mu pomognu. Upitali su novinari da li je to situacija u kojoj je njegova nova Asocijacija trebalo da reaguje.

-” Nisam čuo ništa o tome. Žao mi je što je morao da prođe kroz sve to i situacija je očigledno vrlo teška za njega. Nadam se da će biti dobro.”, rekao je Đoković i dodao:

-” Asocijacija je tek osnovana. Kao što sam rekao u Njujorku pred nama je proces uspostavljanja strkture, potrebno je da shvatimo koja je naša pozicija u svijetu tenisa sa ostalim vladajućim tijelima. Naravno, prije svega sa ATP ali i sa WTA.

To nije nešto što može brzo da se završi, potrebno je vrijeme. Sada pregovaramo sa nekoliko zainteresovanih strana i organizacija koje žele da nam se pridruže, da budu naši partneri i pomognu nam. To je veoma važno jer je uz Vašeka i mene tu još oko 160 igrača. Ne možemo sami sve da radimo. Imamo turnire na kojima treba da učestvujemo, fokusirani smo na profesionalne karijere. Kada počne turnir vrlo je teško da mislimo o nečemu drugom. Trudimo se da budemo najbolji što možemo ali mečevi i pripreme za mečeve su naš glavni posao. Ponavljam, biće potrebno vrijeme”.- zaključio je Novak Đoković.

21 KOMENTARI

  1. Steta sto Novak ne moze da kaze ono sto misli i ono sto misli vecina, foliranje i dvostruki arsini, nadam se da ce progovoriti ali kad za to dodje vrijeme.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име