Obradovića pomno prati trener Barselone!

0
1
Obradović
Šarunas Jasikevičijus / Twitter

Dolazak Željka Obradovića na klupu Partizana nije donio crno-bijelima mnogo samo u tom čisto trenerskom smislu, već i na mnogo višem i širem nivou.

Recimo, odabirom Jama Madara i samim interesovanjem Izraelaca za tu saradnju dovelo je do toga da zemlja Jevreja otkupi prava na prenose ABA lige.

Ljetos je bio dovoljan samo jedan poziv da ozbiljni evroligaški igrači poput Kevina Pantera i Zeka Ledeja dođu u Beograd.

Lista toga šta je sve Obradović donio Partizanu bi išla u nedogled. Vratio mu je ugled na nivou Evrope o čemu svjedoče riječi vjerovatno i najtalentovanijeg trenera u ovom trenutku – Šarunasa Jasikevičijusa.

Šef stručnog štaba Barselone ne krije da pomno prati igre Partizana i da ga veoma zanima kakav će rezultat napraviti Obradović sa sadašnjom ekipom.

– Srećan sam zbog njega. Ne propuštam njegove mečeve i sviđa mi se tim koji je napravio sa talentovanim mladim igračima i Kevinom Panterom i Zekom Ledejom koji su lideri veterani. Tu su i neki srpski košarkaši. Biće zanimljivo vidjeti kako će se razvijati. Rekao bih da imaju mnogo potencijala.

Drago je Litvancu što je Obradović nakon godinu dana pauze pronašao odgovarajući izazov i da je srećan u rodnoj zemlji.

Osvrnuo se Jasikevičijus i na smiješnu scenu kada se Obradović naljutio na pomoćnika koji nije mogao da izvadi marker iz džepa u bitnom trenutku.

– Žao mi je samo zbog njegovog pomoćnika, koji nije mogao da izvadi marker. Poslao sam Željku poruku: Nemoj da nerviraš momka, to je samo marker – kroz smijeh je završio trener Barselone.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име