Povetkin White
FOTO: Boxing Scene
Alexander Povetkin i Dilian White odradili su suočavanje pred veliki revanš prvi put nakon dramatičnog okršaja prošle godine.

Dilian Whyte je u prvom susretu dominirao početkom borbe, dva puta rušio Povetkina ali je primio aperkat koji je okončao borbu.

“U prvom smo susretu priuštili dobru borbu, obojica smo imali dobar nastup. Poslao sam ga tada nekoliko puta u nokdaun, ali se vratio i pobijedio. Svaka mu čast na tome, stvarno mu je sjeo dobar udarac. Drago mi je što smo ovdje i što je prihvatio revanš”, rekao je na pres konferenciji Whyte koji će pokušati da vrati privremeni pojas prvaka.

“Svima nam je bilo teško u ovih posljednjih godinu dana. Očito smo dali svoj maksimum. Ovo je velika borba i drago mi je što su ljudi sa Gibraltara pronašli rješenje. Ovo je najvažnija borba moje karijere. Ovo je boks, imao sam i padova i uspona tijekom karijere… Naviknut sam na povratke i naviknut sam ljudima dokazivati kako nisu u pravu. Konstantno napredujem. On je dobar borac, no i ja svakodnevno učim nove stvari. Pobjeda je najvažnija i mrzim gubiti. Želim poravnati račune, želim 1-1”, dodao je udarač iz Brixtona.

Povetkin je, kako sam kaže prvi meč je odavno ostavio iza sebe i sada mu je najvažnije da pokaže u meču sve što je do sada radio na treninzima.

“Već sam zaboravio na prošlu borbu. Dillian će se u revanšu pojaviti kao bolji borac i morat ću pripaziti na svoju obranu. Prva borba? Zaboravite na tu priču. Nisam fokusiran na nokaut, cilj mi je držati se taktike“, zaključio je ruski borac.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име