Rade Opačić
FOTO: One Championship
Rade Opačić je ponovo bio prinuđen odložiti meč protiv švajcarskog borca.

Rade Opačić je ovog vikenda trebao nastupiti na velikom eventu One Championshipa ali njegov meč protiv Patrick Schmida je ponovo odložen.

“Nažalost, loše vijesti iz Singapura. Kao što sam već najavio, trebao sam nastupiti na jednom od najvećih ONE Championship evenata ikada, međutim, korona je i ovoga puta spriječila moj susret sa Švajcarcem Patrickom Schmidom. Prvi se put to dogodilo u januaru kada je borba propala zbog njegovog pozitivnog PCR testa, a ovoga je puta to slučaj bio sa mnom. Na prvom PCR testu, odnosno neposredno pred let za Singapur, bio sam negativan i osjećao sam se nikada bolje što se tiče i forme i zdravlja. Zatim je slijedilo testiranje po slijetanju u Singapur i dan poslije saznajemo da mi je pozitivan nalaz, bez ikakvog simptoma koji bi ukazivao na to.

U pokušaju da mi spase meč, odradili su dodatni test na antitijela koji se pokazao pozitivnim odnosno dobrim po mene, ali i još jedan PCR test koji je opet došao kao pozitivan na koronu. Sijedi karantin, meni, kao i mom treneru koji je bio negativan na svim PCR testovima”, napisao je Rade Opačić na facebook profilu.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име