Benfika Radonjić
Nemanja Radonjić / Twitter

Pomalo je bilo iznenađujuće što je Nemanja Radonjić tokom ovog prelaznog roka zadužio dres Benfike, ali Srbin nema nikakvu dilemu da je dolazak u Portugaliju pravi potez.

Iz svake riječi fudbalera se osjeti čast i ponos što je dio portugalskog giganta. Iako je na pozajmici, vihorno kirlo je Lisabon prisvojilo kao dom.

Zato nije ni čudo što je Radonjić dao urnebesan intervju kada je govorio šta mu se sve sviđa u novom klubu.

– Osjećam se spektakularno što sam dio Benfike. Presrećan sam. Lijepo je kada vidim sve silne kupove i trofeje. A čak mi se i lift sviđa – naglasio je Radonjić u smiješnom tonu.

Ono što reprezentativca Srbije dodatno motiviše je rad sa trofejnim trenerom kakav je Žorž Žezus.

– Žorž Žesus je jedan od najboljih trenera. Osvojio je mnogo titula, gdje god je bio. Ja sam igrač koji voli da dribla, asistira, postiže golove, ali šta god mi kaže da igram, ja ću igrati. Da ću sve od sebe ovdje i nadam se da ću odgovoriti zadatku velikog kluba kakav je Benfika – predočio je Radonjić.

Da podsjetimo, bivši igrač Crvene zvezde i Rome je na pozajmici u Benfiki koja će imati pravo da ga na kraju sezone otkupi za 7.000.000 eura.

Otkup će postati obavezan ukoliko Radonjić ispuni određene uslove koji su vezani za broj odigranih utakmica. Za sada je samo portugalski velikan platio Marseju 1.000.000 eura na ime same pozajmice.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име