Ferguson
Ser Aleks Ferguson / Twitter
Ser Aleks Ferguson priznaje da mu je dovođenje Pola Gaskojna i dalje neostvarena želja.

Gaskojn ga je oduševio nastupima u Njukaslu upravo protiv Junajteda. Davne 1988. godine je bio odlučan u namjeri da ga dovede. Ser Aleks i dalje žali za tim što ga nije doveo i smatra da bi mu crveni đavoli bili od velike pomoći.

Bio je ubijeđen da će uspjeti da kupi engleskog reprezentativca, ali ga je u toj trci pobijedio Totenhem, kupili su ga 2,2 miliona funti.

“Izgubili smo jednu utakmicu na Sent Džejms Parku, a Gaskojn se tek vratio iz povrede. Bio je nevjerovatan, ali zaista nevjerovatan. Ja sam igrao u veznom redu i znam kako to izgleda sa velikim imenima oko sebe. Ja mislim da je on najbolji engleski igrač od Bobija Čarltona. Nažalost nijesmo uspjeli da ga dovedemo i sada to vidim kao veliku grešku”, navodi Ferguson, pa nastavlja:

“Rekao sam bivšem predsjedniku Martinu Edvardsu kada smo se vraćali sa stadiona: ‘Potpiši ovog momka. Pozovite ga u ponedeljak’. A do tada je već sklopio dogovor sa Totenhemom i stvarno mi je bilo žao. To je bilo razočaravajuće jer je on pristao da potpiše, ali onda se predomislio jer je Totenhem kupio kuću njegovim roditeljima”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име