Ovu sedmicu započinjemo Mjesecom u znaku Strijelca koji gradi prvi aspekt sa Saturnom.
To definitivno donosi neke nove zakone, kolektivna dešavanja i promjene u vezi obrazovanja, uslova za putovanja ili viznog režima. Kvadrat sa Neptunom donosi zbunjenost i rasijanost, kao i zablude koje možete imati, na primjer krećete na putovanje i tog dana se promijeni neki zakon, a vi nemate ono što ispunjava uslov. Veoma je važno biti prisutan tokom komunikacije, jer su naglašeni nesporazumi i greške.
Neko će žejleti da se definiše krivac i svali odgovornost. Dan može biti naporan ukoliko se ne postigne balans u komunikaciji. Imaćete osjećaj pritiska, kao da se sav teret spustio na vaša leđa.

Ovan

Neko vaše ponasanje često tumači kao izvjesnu neodgovornost, stoga morate da promijenite svoj stav i nastup pred saradnicima. Sve ima svoju dobru ili lošu stranu, a na vama je da sačuvate dobru poslovnu poziciju i dugoročnije interese.

Sport dana – fudbal

Bik

Ne vjerujete u nove informacije i nečiju priču, ali istovremeno nemate ni veliki uticaj na svoju okolinu. Najveće probleme vam zadaje neko od saradnika, ko bez vašeg znanja ili suprotno vašoj volji čini neke pogrešne stvari.

Sport dana – boks

Blizanci

Trenutni neuspjeh ili gubitak, ne treba da doživljavate kao neki vid ličnog poraza. Novu situaciju na poslovnoj sceni prihvatite kao logican slijed događaja i kao dobar podsticaj, da promijenite svoj odnos prema saradnicima.

Sport dana – ragbi

Rak

Nema razloga da istražujete oblast ili pitanja koja spadaju u zonu visokog poslovnog rizika. Budite dovoljno razumni i nemojte činiti stvari koje predstavljaju potencijalni rizik za vaš poslovni ili društveni ugled. Potrudite se da bolje razumijete nečiju nemoć ili emotivna ograničenja kroz koja prolazi danas.

Sport dana – badminton

Lav

Zbunjuju vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima neku svoju verziju priče ili lične interese koji ne mogu da se podvedu pod zajednički dobitak. Polako počinje da vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje.

Sport dana – bejzbol

Djevica

Ukoliko vam je stalo da ostvarite poslovni dobitak, važno je da budete za korak ispred drugih i dovoljno uporni u svojim namjerama. Zanosite se nekim novim idejama.

Sport dana – stoni tenis

Vaga

Neko vas na indirektan nacin kažnjava, ali vi prećutno ili smišljeno pristajete na takav vid odnosa. Jasno vam je da mnoge stvari izgledaju drugačije u odnosu na ono što se javno govori ili predočava u društvu saradnika.

Sport dana – odbojka

Škorpija

Ne dopada vam se nečija laskavost ili pomalo usiljeno ponašanje. Na osnovu prvog utiska, bice vam jasno da postoji jasna granica do koje možete da računate na određene saradnike. Potrudite se da zaštitite svoje poslovne interese.

Sport dana – rukomet

Strijelac

Pokazaće se da imate dobre poslovne ideje i prognoze. Postoje različita tumačenja događaja, ali nemojte dozvoliti da neko mijenja smisao vašeg uspjeha. Dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti na djelu.

Sport dana – tenis

Jarac

Neko vam nameće različite obaveze i pokušava da vas navede na svoje ciljeve. Dovoljno ste mudri da opravdate nečija očekivanja, ali i da sačuvate lične interese. Izbjegavajte javnu raspravu i situacije koje vas dodatno zamaraju.

Sport dana – košarka

Vodolija

Obratite pažnju na različite detalje u novim pregovorima, jer stvari koje imaju važno značenje često ostaju skrivene između redova ili iza nečijih obećanja. Poslovno nadmudrivanje ponekad djeluje suviše zamorno.

Sport dana – golf

Ribe

Ponekad gubite važnu nit u poslovnom dijalogu, što predstavlja dovoljan povod da se ne uplićete u različite izazove. Nedostatak informacija uzrokuje pogrešnu procjenu ili nove nesporazume u odnosu sa saradnicima. Važno je da se pridržavate osnovnih pravila u saradnji.

Sport dana – snuker

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име