Od ovog utorka Mjesec je u znaku Jarca, koji će samo pojačati brige, ozbiljnost, ali i distancu u odnosima. Ako se budete dobro organizovali i bili disciplinovani, predani i precizni u vremenu ovo može jedan veoma produktivan dan. Sve svoje poslove dobro isplanirajte i držite se satnice i dogovora. U ranim jutarnjim časovima obavite važne telefonske razgovore i raščistite dokumentaciju na poslu.
Ovaj dan posvetite poslovnim obavezama, organizaciji, planiranju i konkretizaciji svojih ciljeva. Lako možete pretjerati, ali ne u uživanju, već u poslu, pa vas krajem dana može savladati umor. Ipak, taj umor vam neće teško pasti, jer ćete biti veoma produktivni. Ono što remeti ovaj dan jeste izazovan aspekt između Venere i Plutona, koji može donijeti distancu ili razdvajanje od osoba koje volite.

OVAN 

Ukoliko vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine. Suviše ste ponosni i ne želite da progovorite o problemima koji vas sputavaju.

Sport dana – golf

BIK 

Izgleda kao da vam saradnici zamjeraju, da lične interese stavljate u prvi plan ili da često sprovodite poslovnu samovolju. Ipak, zaoštrena poslovna klima motivisaće vas da izmirite svoje finansijske obaveze.

Sport dana – tenis

BLIZANCI

Nema potrebe da precjenjujete lične mogućnosti, prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Postoje situacije koje prevazilaze vaše znanje i praktično iskustvo.

Sport dana – odbojka

RAK

Nema potrebe da se suviše eksponirate u društvu saradnika, mudro sačekajte na završnu fazu u poslovnim pregovorima.

Sport dana – bejzbol

LAV

Djelujete energično i ne dozvoljavate da neko nepravedno kritikuje vaše poslovne rezultate. Umjesto da se takmičite u odnosu sa poslovnim rivalima, promijenite svoj stil ponašanja.

Sport dana – ragbi

DJEVICA

Imponuje vam saznanje, da saradnici imaju dovoljno povjerenja u vaše znanje ili sposobnosti. Dobre procjene i mudre odluke donose novi uspjeh.

Sport dana – fudbal

VAGA

Stalo vam je da pridobijete nečije povjerenje u poslovnim krugovima, djelujete veoma promišljeno u različitim situacijama. Jasno vam je da se poslovna pravila ili okolnosti brzo mijenjaju.

Sport dana – snuker

ŠKORPIJA

Po oprobanom receptu ponavljate poznata pravila u poslovno-finansijskoj saradnji, tako da vas očekuju uspješni rezultati. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lijepih i korisnih stvari u različitim pravcima.

Sport dana – košarka

STRIJELAC

Djelujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite svoje ciljeve, vaša snalažljivost donosi sjajne rezultate. Praktičan duh i preduzimljivost garantuju uspješne rezultate na različitim stranama.

Sport dana – rukomet

JARAC

Opterećeni ste novim poslovnim planovima i nagomilanim obavezama. Nemate dovoljno strpljenja za saradnike koji usporavaju poslovni dogovor.

Sport dana – stoni tenis

VODOLIJA

Imate utisak da se nalazite ispred drugih i da vam predstoji novi uspjeh. Potrebno je da se pravilno organizujete kako biste ostvarili uspjeh na različitim stranama. Nemojte dozvoliti da vas neko ometa ili usporava.

Sport dana – badminton

RIBE

Stalo vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju, stoga kategorično insistirate na svojim namjerama. Na sreću djelujete veoma ubjedljivo na okolinu, tako da njihove reakcije potvrđuju vaša očekivanja.

Sport dana – boks

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име