Tokom ove srijede Venera je na poslednjem stepenu, što ukazuje na moguć kraj ili prekretnicu izvjesnog odnosa. Ovaj dan obiluje mnoštvom aspekata, što će donijeti veliku dinamiku dana i smjenu različitih momenata tokom dana. Najvažnije je ovog dana reagovati šalom i smijehom, što će vam predstavljati izazov, jer ćete se nalaziti u izvjesnim ozbiljnim situacijama koje nijesu u vašoj moći.
Budite aktivni, čak i fizički, upražnjavajte teže umne i fizičke poslove i vježbe. Prijaće vam rad, disciplina, distanca. Lako se možete osjećati usamljeno čak i ako ste u vezi ili braku. Ako vam je odnos kvalitetan ne donosite nagle odluke i zaključke, već sve odložite za dva, tri dana.

Ovan

Odnosi sa drugima su baš onakvi kakve želite. Novo prijateljstvo ili jedno staro, sa osobom koju nijeste vidjeli duži vremenski period, odjednom će postati značajan dio vašeg života. Okupiraju vas kreativne ideje koje što prije želite da realizujete. Budite uporni.

Sport dana – badminton

Bik

Iznenadna prilika koja će danas biti pred vama, mijenja vašu svakodnevnu rutinu. Čim prevaziđete početni šok, shvaticete da je to prilika koju ne smijete da propustite. Ona uključuje novac, selidbu u kuću iz snova ili neku veću materijalnu satisfakciju. Šta god da je u pitanju, bićete veoma srećni zbog toga.

Sport dana – rukomet

Blizanci

Mnogo mejlova, telefonskih poziva i, generalno, poslovnih obaveza, čine vas izuzetno nervoznim. Riješite se stresa tako što ćete se okrenuti kreativnom pisanju ili slikanju. Pa ipak, planete su vam izuzetno naklonjene danas. Čim sredite misli i uspostavite duhovnu ravnotežu, počnite da uživate u danu.

Sport dana – snuker

Rak

Srećan dan je pred vama i izgleda da vam se zivot pokreće u pravcu u kom želite. Pa ipak, jedna minorna, pomalo bizarna situacija bi mogla da vas izbaci iz takta. Nespretnost, gubljenje stvari, drugim riječima rasijanost, je ono na šta treba da obratite pažnju. Ne dozvolite da se previše uzrujavate povodom toga.

Sport dana – ragbi

Lav

Planete su vam u veoma povoljnom položaju i ovako će se zadržati i u narednih nekoliko nedelja. Danas bi vas međutim, mogle iritirati i uznemiravati vaše sopstvene misli. Plašite se da vaše bogatstvo neće vječno trajati? Ne paničite. Tako ne možete ništa promijeniti, i a i pred vama je sjajan period.

Sport dana – odbojka

Djevica

Ovih dana vaša intuicija je jača nego obično, a to će se danas naročito odraziti. Izuzetno ste spiritualni, inteligentni i metafizički nastrojeni. Vodite računa da ne odlutate previse i ne napravite štetu po pitanju realnih i svakodnevnih dešavanja. Dan nije povoljan za putovanja. Trebali biste se zabaviti kod kuće.

Sport dana – golf

Vaga

Danas ćete biti naročito društveni. U rasporedu vam stoji minimum jedno, a vjerovatno i više raznih dešavanja gdje ćete se susretati sa mnoštvom ljudi. Svi međuljudski odnosi donosiće vam zadovoljstvo i spokoj, bilo da se radi o emotivnoj ili prijateljskoj vezi. Upoznaćete neku interesantnu osobu spontano.

Sport dana – boks

Škorpija

Vrijeme je da napokon sredite svoj život. Napravite dugoročne ciljeve po pitanju posla i nastojte da ih ostvarite.

Sport dana – stoni tenis

Strijelac

Danas će vam u centru paznje biti edukacija i duhovna nadogradnja. Nešto što vas je dugo zanimalo, a za šta nijeste nikako pronalazili vremena, napokon će doci u prvi plan. Neko putovanje će vjerovatno biti umiješano u sve to. Šta god da je upitanju, bićete zadovoljni i napokon ispunjeni. Budite sigurni u sebe.

Sport dana – košarka

Jarac

Ako danas budete ulagali, očekujte da ćete imati veliki dobitak. Dan vam je generalno veoma povoljan za posao, pa će svi sastanci i telefonski razgovori proći baš onako kako vi očekujete. Nemojte da vas iznenadi ni neočekivani priliv novca. Sve je moguće.

Sport dana – fudbal

Vodolija

Planovi za društveno okupljanje u vašem domu bi mogli da se promijene u poslednjem minutu. I pored toga, sve ce proteći u najboljem redu. Generalno ste veoma društveni, a pogotovo danas. Umijete da pronađete način da se zabavite.

Sport dana – bejzbol

Ribe

Neočekivani telefonski poziv ili pismo će vam promijeniti situaciju na poslu kompletno. Iako neplanirano, očekujte pozitivan razvoj događaja koji slijede. Slijedi vam priznanje kolega, što vam daje novi podsticaj za poslovne poduhvate. Danas ćete se naročito dobro osjećati, jer ste svjesni da vam se život lijepo razvija.

Sport dana – tenis

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име