Ovu subotu rezervišite za povlačenje i odmor. Mjesec u Ribama će donijeti potrebu za više sna i odmora. Teže ćete se razbuđivati ovog vikenda, snovi su živopisniji. Nećete imati fokus i jasnoću, pa su nesporazumi u komunikaciji više nego izvjesni. Ne dogovarajte nikakve važne razgovore ili potpisivanje ugovora, kao ni kupovinu tehnike ili automobila. Vikend rezervišite za more, spa, meditaciju, kreativnost i hobije.

Ovan

Uglavnom ćete se kretati među prijateljima danas, mada vam prijaju mnogobrojni kontakti sa različitim ljudima. Iznenađenja vam ovaj dan nosi, zahvaljujući pozitivnoj energiji kojom zračite. Alergije.

Sport dana – odbojka

Bik

Najbolje se osjećate u svom domu i danas ćete najveći dio vremena provesti upravo okruženi vašim najbližima. Izašli ste iz svoje stidljive ljušture kada je u pitanju jedna osoba iz bliskog okruženja. Neophodna vam je pauza na poslu. Blaga nervoza.

Sport dana – fudbal

Blizanci

Umorni ste i trenutno nemate volje za započinjanje bilo čega novog. Potrudite se danas da uživate u sitnim stvarima. Prijalo bi vam nekoliko dana odmora od svega. Premor.

Sport dana – rukomet

Rak

Lijepo je da sebe obradujete sitnicom, ali nije neophodno da za tu sitnicu potrošite sve što ste imali u novčaniku. Nije loše da se malo preispitate kada su vaši postupci u pitanju. Aktivni ste do neprepoznatljivosti. Treba da povedete računa o imunitetu koji vam je u blagom padu.

Sport dana – boks

Lav

Sa svih strana vam se smiješi dobar provod, a danas ćete pokazivati sklonost ka uzbudljivim dešavanjima. Umorni ste i samim tim i čangrizavi. Ne brinite isuviše.

Sport dana – tenis

Djevica

Sve do večernjih sati bićete, više, ili manje, rasijani a da ni sami nećete znati šta je uzrok tome. Nikako nećete uspijevati da postignete jasan dogovor i to vas deprimira. Previše se zamarate.

Sport dana – ragbi

Vaga

Shvatićete da ste se tokom prethodnih dana možda previše opuštali i da su vam se sada nagomilale obaveze… Bićete prilično spori u izvršavanju svojih poslovnih dužnosti. Uglavnom dobro.

Sport dana – košarka

Škorpija

Tvrdoglavost vam može danas prouzrokovati određene probleme. Branite svoje stavove ali nemojte pretjerivati. Neko ogovaranje je povezano sa bližom okolinom. Ne miješajte se u to. Možete imati određenih problema na poslu, ali će oni, srećom, biti samo privremeni. Moguća prehlada.

Sport dana – badminton

Strijelac

Neslaganje sa okolinom proizvodiće vam veliku količinu stresa ali bespotrebno jer zaista nije najvažnije da se mišljanja uvijek poklapaju. Vaše želje neće biti baš najbolje usklađene. Izbjegavajte finansijske rizike.

Sport dana – golf

Jarac

Ne želite da odustanete od nekih svojih principa. Pazite da se kasnije ne kajete. Popravićete odnose sa pojedinim kolegama. Zubi mogu biti problem.

Sport dana – bejzbol

Vodolija

Vodite računa da nekim svojim nepromišljenjim postupkom ne pokvarite utisak koji o vama imaju bliski ljudi. Rutinske radnje ćete brzo izvršavati. Sve ostalo vam neće baš ići od ruke. Unosite više vitamina putem hrane.

Sport dana – snuker

Ribe

Prijaće vam udobnost i toplina porodičnog doma, pa ćete poželjeti da danas ne morate da se bavite stvarima koje od vas traže izlazak iz kuće. Zatražite podršku partnera ako vam je potrebna, šta god da je u pitanju. Smirenost vam može pomoći mnogo u neki situacijama na poslu. Mogući problemi sa grlom.

Sport dana – stoni tenis

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име