Astro Sport 18.11.2022. U ovaj utorak treba biti što više u mirnom stanju...

U ovaj utorak treba biti što više u mirnom stanju i posmatrati i prihvatati događaje i ljude kako dolaze bez ikakvog reagovanja i uplitanja. Merkur je ponovo ušao u znak Vage, što će ponovo donijeti razmišljanja o emotivnim odnosima, upoznavanje, ali i pokušaje pomirenja i harmonije u vezama. Ovog dana investirajte svoju energiju u pokretanje novog. Za sve što želite da započnete ili obnovite ovo je sjajan dan. Mjesec je u Biku, što će donijeti stabilnost vašim emocijama. Najmanje što možete da uradite za sebe jeste da budete pasivniji i samo da uživate. Najviše što možete jeste da se pokrenete u pravcu stvaranja prilike za zaradu.

Ovan

Postoji mogućnost nesporazuma ili nejasnih situacija, pa prije nego što odreagujete, pokušajte da prvo sa saradnicima raščistite stvari na neki miran način.

Sport dana – tenis

Bik

Nervoza i pritisak u odnosima sa poslovnim saradnicima osjećaće se i danas. Ne prihvatajte tuđe obaveze.

Sport dana – badminton

Blizanci

Postoji mogućnost da u postojećim dogovorima i ugovorima dođe do nekih nedefinisanih situacija i poteza, nekih vrsta pokušaja manipulacije sa druge strane, zato budite posebno oprezni.

Sport dana – odbojka

Rak

Nije isključeno da se ovog dana bavite analiziranjem novih ideja jer su moguće nove poslovne ponude u budućem periodu koje ne bi trebalo propustiti.

Sport dana – fudbal

Lav

Nekih većih problema ne bi trebalo da očekujete danas, uspjećete da se organizujete i sve završite na pravi način i u pravo vrijeme.

Sport dana – stoni tenis

Djevica

Solidan radni dan je pred Djevicama. Nekih sitnijih problema vezanih za papire ili dogovore će biti i dalje, ali ćete ih mnogo lakše rješavati.

Sport dana – košarka

Vaga

Usredsredite se na vaš odnos prema obavezama, jer sada sve što radite biće pod budnim okom nadređenih pa se potrudite da ne date dodatno povoda za probleme.

Sport dana – rukomet

Škorpija

Dosta zahtjevan dan je pred Škorpijama, ipak, uspijevate da se sa svim izazovima izborite na manje više zadovoljavajući način.

Sport dana – snuker

Strijelac

Obratite pažnju da ne pravite greške i propuste, naročito sa papirologijom, ali i u dogovorima sa poslovnim partnerima.

Sport dana – golf

Jarac

Još jedan dan je pred Jarčevima gdje se očekuje maksimalna angažovanost i posvećenost obavezama i posebno novim projektima i inovacijama jer će vam biti od koristi na duže staze.

Sport dana – ragbi

Vodolija

Pozitivan period je pred vama na poslovnom planu, gdje sijate i možete da očekujete svojih pet minuta slave.

Sport dana – bejzbol

Ribe

Ne bi bilo loše da zatražite pomoć provjerenih saradnika, jer vas očekuju brojne obaveze koje nećete moći sami da završite.

Sport dana – boks

Postavi odgovor