U ovu nedelju, 21. novembra, Sunce se usklađuje sa Jupiterom u 23.07, duhovni i transcendentalni aspekt! Postoji porast optimizma. Osjećanja i vizije se lako pomjeraju kroz osjećaj idealizma i nade.

OVAN

Imate sklonost da budete previše ambiciozni i ponekad možete biti prilično naivni. Vaša karijera može biti ugrožena ishitrenim presudama i lošom pripremom. Moguće je da će vam redovne aktivnosti postati izazovnije. Sukobi sa poslovnim poznanicima i saradnicima su prilično vjerovatni. Ne potpisujte nijedan pravni dokument bez prethodnog pažljivog pregleda.

Sport dana – snuker

BIK

Uložite svoje srce i dušu u ono što radite. Posao koji ne dolazi iz mjesta iskrene strasti nije vrijedan obavljanja, pa ako to nije slučaj, potražite ispunjenje negdje drugdje. Samo budi ono što si, i uspjeh u novcu i mogućnostima će te pronaći. Ako ste nedavno završili veliki projekat, trebalo bi da ga proslavite svoje dostignuće.

Sport dana – stoni tenis

BLIZANCI

Stvari počinju da se lijepo slažu u vašem poslovnom životu. Sada je vrijeme da udružite snage sa nekim u koga čvrsto vjerujete. Postojaće mnoštvo izvora koji pružaju ključne podatke. Svi oni će biti stalna diskusija među ljudima o predstojećim mogućnostima. Važno je da provjerite da li su informacije na koje se oslanjate tačne, a ne samo uljepšane glasine.

Sport dana – tenis

RAK

Danas ćete imati zdravu dozu entuzijazma sa pozitivnim izgledima. Na svakom zvaničnom skupu, vaše raspoloženo držanje i samopouzdanje će podstaći pojedince da razmišljaju izvan okvira. Dugi rad može da vas ostavi iscrpljenim, ali ispunjenim. Možda želite da svi rade sa istim žarom, ali morate osigurati da se ne osjećaju prinuđenim na to.

Sport dana – golf

LAV

Danas se možda osjećate kao da neumorno radite na radnom mjestu za vrlo malu nagradu. Ovo je samo faza kroz koju prolazite; pokušajte da uživate u vožnji dok traje. Strpljenje će vam dobro poslužiti dok se nosite sa ovom strašnom preprekom. Današnji dan će biti fantastičan za pojedince koji rade u oblasti istraživanja i razvoja. Sada je trenutak za pokretanje novih poduhvata i početak temelja za nešto novo.

Sport dana – boks

DJEVICA

Imaćete produktivno vrijeme u saradnji sa drugima. Da biste izvukli maksimum iz sesije, morate da slušate druge ljude koji učestvuju. Uzmite što više od onoga što imaju da kažu. Implementacija vašeg plana je ono na šta treba da se koncentrišete. U poslovnom partnerstvu, jedna osoba se može osjećati kao da snosi najveći teret odgovornosti. Ostavite po strani svoje brige i stres.

Sport dana – badminton

VAGA

Donesite odluku da uložite vrijeme i energiju u umrežavanje i ciljeve u karijeri. Tenzije mogu nastati ako imate unaprijed stvorene ideje o tome šta je, a šta nije u interesu svih. Ne bi trebalo da budete tako postavljeni kada je riječ o tome kako se osjećate u vezi sa svojim obavezama i ljudima sa kojima komunicirate u širem profesionalnom svijetu. Potrudite se da povećate svoju finansijsku stabilnost.

Sport dana – ragbi

ŠKORPIJA

Moraćete malo da razmislite o pravcu u kom želite da krenete u karijeri. Da biste uspjeli u svom polju, morate prihvatiti odgovornost za svoje neuobičajene misli, sposobnosti i težnje. Srećom, to vam može pomoći da vas probudi iz introspektivnog transa. Ostavite po strani svoj ponos i tvrdoglavost i tražite oslobađajuću posvećenost koja vam se kao profesionalcu dopada.

Sport dana – košarka

STRIJELAC

Budite što je moguće optimističniji u kancelariji danas. Može se osjetiti manja napetost ako se vaši saradnici neprestano svađaju oko trivijalnih stvari. Tokom radnog dana možete čuti niz suprotnih i potencijalno suprotstavljenih tačaka gledišta i ideja. Kada su dvije strane u sukobu, možda će biti teško pregovarati o rješenju. Ne bi trebalo da birate stranu, već pokušajte da sve smirite.

Sport dana – odbojka

JARAC

Trud koji uložite danas biće nagrađen većim pogodnostima sjutra. Imajte na umu da ulažete sve od sebe u svoju karijeru ili učenje. Nema koristi od stresa zbog toga; ono što čini razliku je da svoj posao shvatate ozbiljno i da se prema njemu odnosite odgovorno. Ako morate da sačekate neko vrijeme na rezultate, pokušajte da se ne obeshrabrite. Svi vaši napori neće biti uzaludni.

Sport dana – bejzbol

VODOLIJA

Danas je odličan dan za rast vaše kompanije. Pored vaših redovnih napora, možete razmisliti o preuzimanju dodatnog honorarnog rada iz drugih izvora da biste to postigli. Trebalo bi da nastavite da razvijate svoje poslovanje na ovom putu jer će vam tokom vremena donositi stabilan prihod. Takođe ćete danas dobiti pohvale i divljenje vaših kolega.

Sport dana – rukomet

RIBE

Stabilnost vaših finansija može biti ugrožena. Pokušajte da otvorite svoj um novim konceptima ili mogućnostima. Izađite iz uobičajene rutine, posebno ako imate fiksne ideje o tome koliko novca imate. Čak i vaša imovina, zajmovi i bilo koje nasledstvo koje ste možda dobili mogu biti iznenađenja. Važno je da u ovom procesu održavate svoju finansijsku stabilnost.

Sport dana – fudbal

6 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име