Merkur, planeta komunikacije i transporta, susreće se sa ljubavnom planetom Venerom u ovaj ponedeljak, 21. novembra u 17:54, što je optimalno za nesmetan razgovor. Osjećanja su izražena u potpunosti! Metafore, humor i pretjerivanje su korisna sredstva da izrazimo svoja osjećanja tokom ove planetarne zabave u Strijelcu.

OVAN

Sarađujte sa drugima u svojoj oblasti. Trebalo bi da se čujete sa svojim udaljenim saradnicima danas. Možda ćete otkriti da održavanje redovnog kontakta sa njima, bilo onlajn ili lično, pomaže u jačanju odlične veze na kojoj ste toliko naporno radili. Takođe je moguće da je sada pravo vrijeme da prekinete profesionalne veze sa ljudima koji vam više nijesu od pomoći.

Sport dana – rukomet

BIK

Ako možete, izbjegavajte bilo kakve sukobe na poslu danas. Vaše uobičajeno ponašanje je da ostanete mirni i izbjegavate bilo kakve sporove. Međutim, možda osjećate da morate da zadržite svoj trenutni stav. Ako smatrate da vaš kolega nije u pravu ili namjerno pokušava da izazove nevolje, možda ćete tvrdoglavo odgovoriti. Nije vrijedno truda da se raspravljate kada biste mogli isto tako lako da odete.

Sport dana – odbojka

BLIZANCI

Danas je sjajan dan da se uronite u nešto oko čega ste zaista strastveni. Možda doživljavate period izuzetne inspiracije, sa porastom sposobnosti, motivacije i fokusa neophodnih da svoje ideje sprovedete u djelo u oblasti koju izaberete. Sprovedite svoje ideje u akciju tako što ćete danas postići nešto konkretno. Ako preduzmete ovaj korak, možda ćete se osjećati prilično ostvarenim.

Sport dana – ragbi

RAK

Možete očekivati da ćete na poslu biti nagrađeni zbog svojih odličnih komunikacijskih vještina, šarmantnog ponašanja i lakoće u rješavanju bilo kojeg pitanja koje se može pojaviti. Shvatite ovo kao inspiraciju da se gurnete na veće visine. Vaši šefovi će biti na sličan način impresionirani. Sledeći put ćete biti motivisani da budete još bolji zahvaljujući priznanjima koja dobijate od svojih saradnika i nadređenih.

Sport dana – boks

LAV

Zauzmite proračunatiji pristup tome kako ulažete svoje vrijeme i trud umjesto da se slijepo nadate najboljem. Vaše najposvećenije obaveze podstiču vašu želju da dosledno napredujete u izabranoj profesiji, zbog čega je imperativ da im date prioritet iznad svega ostalog. Međutim, trebalo bi da težite da ispravite svoje prioritete.

Sport dana – tenis

DJEVICA

Vaš profesionalni život će doći na svoje mjesto danas kada stari problemi počnu da se rješavaju. Ostvarivanje napretka u vašoj sadašnjoj ulozi na poslu može vam pomoći da napredujete na korporativnoj ljestvici. Izbori koje sada donesete mogu imati veliki uticaj na pravac vaše profesionalne sudbine, postavljajući vas na put ka nevjerovatnom uspjehu i zvezdanoj reputaciji u vašoj oblasti. Izabrati mudro!

Sport dana – snuker

VAGA

Pred vama je naporan dan, pun sastanaka i drugih obaveza vezanih za posao. Ostaviti sjajan utisak na svog poslodavca i saradnike je ključno, a iz toga slijedi da to možete učiniti samo ako možete pravilno balansirati sve svoje zadatke. Ako se danas maksimalno potrudite, možda ćete otkriti da vam se otvaraju mnoga vrata i da ste bogato nagrađeni za svoj trud.

Sport dana – fudbal

ŠKORPIJA

Zapaženi ste po tome što dobro radite posao i ponašate se na hvale vrijedan način. Čini se da ste zadovoljili svaku potrebu za značajnim povećanjem plate ili, u najmanju ruku, unaprjeđenjem. Trenutno ste na dobrom mjestu sa svojim šefom. Budite veseli; ovo može biti početak veoma produktivne ere u vašem radu. Ako nastavite sa dobrim poslom, mogli biste čak pridobiti i nadređene.

Sport dana – bejzbol

STRIJELAC

Konačno bi trebalo da počnete da radite na nekoliko stvari koje ste odlagali. Mogli biste primijetiti porast vaše kognitivne i emocionalne izdržljivosti, za razliku od svega što ste nedavno imali. Bilo da je danas radni dan ili dan sastanaka na otvorenom, sve će proći dobro. Iskoristite tu dodatnu vitalnost na dobar način i maksimalno iskoristite različite situacije u kojima se nađete.

Sport dana – košarka

JARAC

Danas ćete moći da se nosite sa nevjerovatnom količinom posla zbog svojih neograničenih rezervi energije. Pokazujete izuzetnu sposobnost da radite pod stresom. Najbolji dio je to što nećete iskusiti previše agonije pod prinudom i postići ćete sve što ste zacrtali. Međutim, ako želite da zamah traje, morate se pobrinuti da se dovoljno odmarate.

Sport dana – badminton

VODOLIJA

Moći biste da se nosite sa svakim izazovom u svom radnom životu zbog svoje nezasitne radoznalosti i analitičkog intelekta. Nastavite da jačate ovu praksu, jer će ona nesumnjivo dati plod u budućim profesionalnim poduhvatima. Koristeći ovaj metod, možete brzo i tačno utvrditi istinu o svakoj situaciji. U bliskoj budućnosti dobićete velikodušnu nadoknadu za svoj rad.

Sport dana – golf

RIBE

Sada je fantastično vrijeme da se uhvatite u koštac sa svim izazovima koje ste izbjegavali. Planetarni uticaji mogu vam dati više snage i motivacije. Kada svoje misli usmjerite na bilo šta, skloni ste da otkrijete da možete mnogo da postignete u kratkom vremenskom periodu. Iskoristite dnevnu vitalnost da završite stvari i usmjerite preostalu energiju u trening ili brzu šetnju.

Sport dana – stoni tenis

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име