Ovog 24.novembra, Mjesec, Merkur i Venera će se udružiti u brbljivoj, ljubavnoj konjunkciji. Ovo će neizbježno dovesti do toplih zagrljaja, dobrog razgovora i puno smijeha. Naravno, postoji mnogo stvari prema kojima biste mogli biti negativni, ali koja je poenta kada iskreno imate toliko toga na čemu možete biti zahvalni?

OVAN

Danas ste energični i možda pretjerujete sa vježbanjem. Sve veći rashodi mogu neke uznemiriti. Možda će biti malo onih koji traže vaše kreativne talente, pa pogledajte i druge puteve. Vaša neobična navika može doći ispod skenera na kućnom frontu. Neki od vas danas mogu mnogo putovati i uživati!

Sport dana – tenis

BIK

Zdrava kombinacija ishrane i vježbanja može učiniti čuda. Moći ćete da stabilizujete finansijski front. Profesionalci će morati da prošire svoju bazu klijenata kako bi dobili bolje mogućnosti. Možete postati očajni da podignete kvalitet života nekoga sa kim ste bliski. Oni koji pokušavaju da putuju u inostranstvo mogu se suočiti sa poteškoćama u vezi sa vizama. Šansa za studiranje u inostranstvu može doći onima koji su to dugo pokušavali.

Sport dana – badminton

BLIZANCI

Previše posla može uticati na vaše zdravlje. Finansijska kriza može ugroziti vaš životni stil. Vaše ideje na profesionalnom planu će vjerovatno biti dobro prihvaćene. Ne odbijajte nepristojno konstruktivan predlog člana porodice. Vrijeme i novac će vjerovatno biti izgubljeni na poslovnom putu jer od toga ništa ne dolazi. Dan se čini povoljan za graditelje i trgovce nekretninama.

Sport dana – odbojka

RAK

Što se tiče zdravlja, uspijevate da se držite podalje od bolesti. Posao u koji ste uložili vjerovatno će dati dobar prinos. Opterećenje posla u kancelariji može da vas spriječi da provodite vrijeme sa porodicom. Uprkos nečijem ružnom raspoloženju, uspjećete da održite domaću atmosferu laganom. Oni koji voze moraće da drže pogled na putu i ​​izbjegavaju nesmotrenost.

Sport dana – fudbal

LAV

Oni koji su bolesni mogu očekivati da će biti dobro zbrinuti. Možete da opečete prste ako nekome povjerite svoj novac. Spremni ste da uživate u plodovima rada na profesionalnom planu. Neki od vas mogu izgubiti mnogo vremena na trivijalne porodične probleme. Rani polazak učiniće dugo putovanje ugodnim. Neki od vas će vjerovatno dati sve od sebe da ostave trag na akademskom frontu.

Sport dana – stoni tenis

DJEVICA

Neki od vas će uspjeti da otplate poslednju ratu kredita. Polumjere na zdravstvenom frontu se ne savjetuju. Zadaci koji vam se dodeljuju na poslu sigurno će vas odvesti na put karijere. Stariji mogu osjetiti da im je potkopan autoritet u kućnim pitanjima.

Sport dana – boks

VAGA

Zarada na strani će pomoći u postizanju finansijske nezavisnosti. Uznemirujući element u kancelariji može poremetiti vašu normalnu rutinu i izgubiti vrijeme. Redovne vježbe mogu biti potrebne za one koji vode sjedeći život. Možete preuzeti na sebe da poboljšate sudbinu nekoga u porodici. Za one koji vole da vide nova mjesta, sprema se putovanje.

Sport dana – košarka

ŠKORPIJA

Problemi na planu zdravlja za neke će uskoro postati stvar prošlosti. Finansijska nezgoda prijeti da vas privuče u svoj epicentar. Oni koji traže promjenu na polju rada neće biti razočarani. Domaćice će ostati zauzete, ali ipak naći vremena za besposlene tračeve! Visoke studije mogu privući neke i čak ih uvesti u vodeću instituciju.

Sport dana – rukomet

STRIJELAC

Oni koji pate od bolesti životnog stila vidjeće da se njihovo stanje poboljšava. Otplata kredita neće predstavljati probleme. Vaš sud će vjerovatno biti ključan u rješavanju spornog pitanja na profesionalnom frontu.

Sport dana – snuker

JARAC

Priliv novca od neočekivanog izvora biće dobrodošao. Dugotrajna bolest može se pojaviti ako se zanemari. Neko na poslu je spreman da vas uhvati, pa pazite kako idete. Vjerovatno ćete uživati u društvu mladog člana porodice. Vjerovatno ćete naslijediti ili dobiti imovinu na poklon. Neke na akademskom planu očekuje mnogo uživanja.

Sport dana – golf

VODOLIJA

Neki od vas će se uspješno boriti protiv infekcije. Napori za poboljšanje vašeg finansijskog stanja pokazaće pozitivne znake. Ukazano je na djelovanje posrednika u situaciji upravljanja čovjekom na poslu. Možete zanemariti porodicu u žurbi da postignete nešto veliko. Ovo je povoljan dan za sklapanje ugovora o imovini.

Sport dana – ragbi

RIBE

Monetarni dobici su vjerovatni za one koji se bave medicinskim ili pravnim profesijama. Novi poduhvat će se vjerovatno suočiti sa mnogim problemima. Možete očekivati da ćete se sami zabaviti kod kuće. Vožnja će se vjerovatno pokazati osvežavajućom za one koji se osjećaju pod stresom.

Sport dana – bejzbol

6 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име