Venera danas ulazi u znak Ribe.
Mjesec u Ovnu se povezuje sa Marsom u Blizancima u 5:40 ujutro, inspirišući strast i hrabrost. Mjesec je u kvadratu sa Merkurom u Jarcu u 10:08, čime se pojačava komunikacija. Venera ulazi u Ribe u 21:33, inspirišući nježnu i saosjećajnu atmosferu. Sjajno je vrijeme za stvaranje umjetnosti, uživanje u fantaziji i povezivanje sa onima koje najviše volimo!
danas,neptun

Ovan

Mjesec u Ovnu se povezuje sa vašom vladajućom planetom Marsom, trenutno u Blizancima, podstičući direktnu komunikaciju – ali možda ćete se osjećati prilično stidljivo kada Venera ulazi u Ribe. Ovan može biti najsramežljiviji tokom ovog perioda!

Sport dana – košarka

danas,neptun

Bik

Komunikacija bi mogla biti posebno zauzeta jer se Mjesec u Ovnu rađa sa Merkurom u Jarcu. Venera ulazi u Ribe, što je posebno dobro za vaš društveni život i jača intelektualnu vezu u vašim partnerstvima!

Sport dana – boks

danas,neptun

Blizanci

Mjesec u Ovnu se povezuje sa Marsom u vašem znaku, Blizancima, inspirišući užurbanu atmosferu u vašem društvenom životu. Možda ćete se osjećati posebno popularno i glamurozno dok Venera ulazi u Ribe!

Sport dana – ragbi

danas,neptun

Rak

Mjesec u Ovnu se slaže sa Merkurom u Jarcu, koji može da pronađe vas i vaše partnere kako se bavite pitanjem ili donosite važnu odluku. Venera ulazi u vodeni znak Ribe, što vam može donijeti ljubavno pismo! Možda planirate putovanje.

Sport dana – badminton

danas,neptun

Lav

Mjesec u Ovnu se povezuje sa Marsom u Blizancima, što može da inspiriše posebno uzbudljivu atmosferu u vašem društvenom životu! Venera ulazi u Ribe, podstičući vas da razmislite o granicama i davanju i uzimanja u vašim odnosima.

Sport dana – odbojka

danas,neptun

Djevica

Mjesec u Ovnu se slaže sa vašom vladajućom planetom Merkurom, sada u Jarcu, što može da vas otkrije kako vodite smislenu diskusiju o željama, vrijednostima i očekivanjima. Venera ulazi u Ribe, otkrivajući da stvarate nove — ili produbljujete uspostavljene — smislene veze!

Sport dana – rukomet

danas,neptun

Vaga

Vaši partneri možda imaju uzbudljive vijesti koje će podijeliti dok se Mjesec u Ovnu povezuje sa Marsom u Blizancima. Vaša vladajuća planeta Venera ulazi u Ribe, koje vas mogu pronaći kako ažurirate svoju rutinu ljepote. Možda ste posebno cijenjeni partneri koji vam pomažu na dnevnoj bazi u ovom trenutku! Venera u Ribama podstiče vas da razmislite o svojim potrebama.

Sport dana – snuker

danas,neptun

Škorpija

Kreativno rješenje za lukav problem može se pronaći dok se Mjesec u Ovnu povezuje sa vašom vladajućom planetom Marsom, sada u Blizancima. Mjesec je u kvadratu sa Merkurom u Jarcu, podstičući komunikaciju, a Venera ulazi u Ribe, inspirišući romantiku i kreativnost.

Sport dana – golf

danas,neptun

Strijelac

Raspoloženje može biti posebno strastveno jer se Mjesec u Ovnu povezuje sa Marsom u Blizancima! Venera ulazi u Ribe, inspirišući sentimentalnost. Mogla bi se stvoriti divna ponovna veza sa prošlošću. Možda uljepšavate svoj dom na neki značajan način.

Sport dana – tenis

danas,neptun

Jarac

Mjesec u Ovnu se slaže sa Merkurom u vašem znaku, Jarcu, koji vas može naći sa nečim važnim da kažete porodici ili cimerima. Može se donijeti odluka o prošlosti. Venera ulazi u Ribe, izazivajući saosjećanje.

Sport dana – stoni tenis

danas,neptun

Vodolija

Uzbudljive pozivnice mogle bi da stignu dok se Mjesec u Ovnu povezuje sa Marsom u Blizancima. Može doći do kreativnog prodora. Venera ulazi u Ribe, možda donoseći divan poklon na vaš način!

Sport dana – fudbal

danas,neptun

Ribe

Vaš fokus može biti na izgradnji bogatstva i sigurnosti dok se Mjesec u Ovnu povezuje sa Marsom u Blizancima. Venera ulazi u vaš horoskopski znak, Ribe, što može učiniti da se osjećate posebno privlačno i glamurozno!

Sport dana – bejzbol

7 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име