Mjesec danas ulazi u znak Bika.
Postavljamo granice dok se Mjesec u Ovnu povezuje sa Saturnom u Vodoliji u 10:13 ujutro, i mogli bismo da izazovemo status kvo jer se Mjesec u 16:01 usredsređuje sa Plutonom u Jarcu! Naša odlučnost je jaka jer Mjesec ulazi u Bik u 18:42, a Mjesec u Biku se povezuje sa Venerom u Ribama u 20:56, inspirišući saradnju.
danas,ovnu

Ovan

Vaš fokus se može okrenuti finansijama, sigurnosti i udobnosti dok Mjesec ulazi u zemljani znak Bika. Mjesec se miješa sa Venerom u Ribama, inspirišući vas da pronađete način da ostvarite svoje najveće fantazije!

Sport dana – fudbal

danas,ovnu

Bik

Mjesec danas ulazi u vaš horoskopski znak, Bik, ohrabrujući vas da stupite u kontakt sa svojim osjećanjima i vodite računa o svojim emocionalnim potrebama. Mjesec se povezuje sa vašom vladajućom planetom Venerom, koja je sada u Ribama, koja vas može naći u uspostavljanju vrijednih društvenih veza.

Sport dana – snuker

danas,ovnu

Blizanci

Mjesec ulazi u Bika, podstičući vas da usporite i odmorite se. Plodovi vašeg rada mogu biti veoma slatki dok se Mjesec miješa sa Venerom u Ribama! Možda ćete obratiti pažnju na vaš naporan rad.

Sport dana – tenis

danas,ovnu

Rak

Vaša pažnja se može okrenuti vašem društvenom životu dok Mjesec ulazi u Bika, a mogli biste se osjećati prilično popularnim dok se Mjesec povezuje sa Venerom u Ribama. Odvija se inspirativan, sadržajan razgovor.

Sport dana – odbojka

danas,ovnu

Lav

Vi i partner možda postižete važan dogovor jer se Mjesec u Ovnu povezuje sa Saturnom u Vodoliji. Vaš fokus se može okrenuti ka karijeri ili vašem životu u očima javnosti dok Mjesec ulazi u Bika.

Sport dana – ragbi

danas,ovnu

Djevica

Mjesec u Ovnu je u kvadratu sa Plutonom u Jarcu, inspirišući dinamičnu, strastvenu atmosferu. Mjesec ulazi u Bika, koji vas može naći u istraživanju nove prilike. Mjesec se povezuje sa Venerom u Ribama, što je dobro za komunikaciju u vašim odnosima.

Sport dana – košarka

danas,ovnu

Vaga

Vi i vaši partneri možete razgovarati o finansijskim stvarima dok Mjesec ulazi u Bika. Mjesec se povezuje sa vašom vladajućom planetom Venerom u Ribama, inspirišući atmosferu saradnje. Možda izmirujete dug ili oslobađate prošlost na neki značajan način.

Sport dana – bejzbol

danas,ovnu

Škorpija

Intenzivna diskusija ili velika promjena u vašoj rutini mogu se desiti kada se Mjesec u Ovnu sukobljava sa vašom vladajućom planetom Plutonom u Jarcu. Mjesec ulazi u Bika, osvetljava sektor odnosa na vašoj karti, a Mjesec se povezuje sa Venerom u Ribama, inspirišući romansu!

Sport dana – stoni tenis

danas,ovnu

Strijelac

Mjesec u Ovnu se povezuje sa Saturnom u Vodoliji, inspirišući produktivnu atmosferu za komunikaciju, a možda ćete reorganizovati svoj raspored kako Mjesec ulazi u Bika. Mjesec se povezuje sa Venerom u Ribama, možda vas smatra zauzetim preuređenjem svog prostora.

Sport dana – golf

danas,ovnu

Jarac

Mjesec u Ovnu je u kvadratu sa Plutonom u vašem znaku, Jarcu, što vas može naći da se suočite sa važnim problemom u vašem ličnom životu. Ali spremni ste da se zabavite dok Mjesec ulazi u Bika, a slatke poruke mogu stići dok se Mjesec miješa sa Venerom u Ribama.

Sport dana – rukomet

danas,ovnu

Vodolija

Mjesec u Ovnu se povezuje sa vašom vladajućom planetom Saturnom u vašem znaku, Vodoliji, što može da inspiriše produktivne rasprave o budućnosti. Mjesec takođe ulazi u Bika, skrećući vašu pažnju na vaš dom i porodični život. Divan poklon može stići dok se Mjesec miješa sa Venerom u Ribama.

Sport dana – badminton

danas,ovnu

Ribe

Mjesec danas ulazi u Bika, osvetljavajući komunikacioni sektor vaše karte. Ljubazna, inspirativna ili romantična poruka može biti podijeljena dok se Mjesec miješa sa Venerom u vašem horoskopskom znaku, Ribe!

Sport dana – boks

6 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име