Mjesec je danas u Biku.
Možda smo spremni da donesemo odluku ili se posvetimo planu dok se Mjesec u Biku sastaje sa Suncem u Vodoliji u 10:19. Mjesec se miješa sa Merkurom u Jarcu u 20:44, podstičući komunikaciju, a Mjesec se susrijeće sa Uranom u Biku u 22:37, inspirišući nas da pokušamo nešto novo. Iznenađujuća osjećanja mogu isplivati na površinu!
danas,pluton

Ovan

Mjesec u Biku se miješa sa Merkurom u Jarcu, što može biti dobro za finansijsko planiranje ili razgovore o vašoj karijeri. Mjesec se susrijeće sa Uranom u Biku, možda donoseći iznenađujući poklon ili otkrivajući neočekivani talenat!

Sport dana – badminton

danas,pluton

Bik

Mjesec u vašem znaku, Bik se ukrštava sa Suncem u Vodoliji, što vas može naći u donošenju važne odluke o svojoj karijeri. Mjesec se miješa sa Merkurom u Jarcu i sastaje se sa Uranom u Biku, a vi možda istražujete neočekivane prilike!

Sport dana – golf

danas,pluton

Blizanci

Mjesec u Biku se slaže sa Suncem u Vodoliji, podstičući vas da napravite pauzu i reorganizujete svoj raspored. Mjesec se miješa sa vašom vladajućom planetom Merkurom u Jarcu i možda vodite produktivnu diskusiju o novcu ili bezbjednosti.

Sport dana – bejzbol

danas,pluton

Rak

Mjesec u Biku se miješa sa Merkurom u Jarcu, što može da inspiriše korisnu, produktivnu energiju za komunikaciju. Možete se povezati sa iznenađujućom grupom ljudi dok se Mjesec susrijeće sa Uranom u Biku.

Sport dana – ragbi

danas,pluton

Lav

Mjesec u Biku se povezuje sa Merkurom u Jarcu, što može biti dobro za vašu karijeru. Mjesec se susrijeće sa Uranom u Biku, možda će vas zateći neočekivanom pažnjom!

Sport dana – tenis

danas,pluton

Djevica

Mogu se napraviti uzbudljivi planovi putovanja dok se Mjesec u Biku povezuje sa vašom vladajućom planetom Merkurom u Jarcu i Uranom u Biku. Može se desiti i filozofski iskorak!

Sport dana – fudbal

danas,pluton

Vaga

Možda vam je jasno šta zaista želite dok se Mjesec u Biku suprotstavlja Suncu u Vodoliji. Mjesec se miješa sa Merkurom u Jarcu i sastaje se sa Uranom u Biku, podstičući komunikaciju i eksperimentisanje.

Sport dana – boks

danas,pluton

Škorpija

Mjesec u Biku poravnava se sa Merkurom u Jarcu i Uranom u Biku, podstičući komunikaciju. Može doći do neočekivanih vijesti i slučajnih susreta! Partner može podijeliti nešto iznenađujuće.

Sport dana – rukomet

danas,pluton

Strijelac

Mjesec u Biku se slaže sa Suncem u Vodoliji, što bi vas moglo zateći da preuredite svoje planove ili da se reorganizujete. Mjesec se miješa sa Merkurom u Jarcu, inspirišući produktivnu diskusiju o poslu ili novcu.

Sport dana – stoni tenis

danas,pluton

Jarac

Mjesec u Biku se slaže sa Suncem u Vodoliji, što vas može naći u donošenju važne odluke o tome gdje ćete uložiti svoje resurse. Mjesec se miješa sa Merkurom u vašem znaku, Jarcu, podstičući komunikaciju, a kreativnost teče dok se Mjesec susrijeće sa Uranom u Biku.

Sport dana – košarka

danas,pluton

Vodolija

Mjesec u Biku se slaže sa Suncem u vašem znaku Vodolije, što vas može naći u donošenju važne odluke o svom domu ili porodičnom životu. Mjesec se povezuje sa Merkurom u Jarcu i možda vodite produktivnu diskusiju o novcu ili bezbjednosti.

Sport dana – odbojka

danas,pluton

Ribe

Vaš društveni život može biti posebno zauzet jer se Mjesec u Biku povezuje sa Merkurom u Jarcu. Mogu se formirati neočekivane društvene veze kada se Mjesec sretne sa Uranom u Biku!

Sport dana – snuker

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име