Ova srijeda je odličan dan za duhovne spoznaje i planiranje putovanja. Mjesec je ušao u znak Škorpije, što će donijeti intenzitet vašim emotivnim reakcijama. Opterećeni ste novcem i finansijskom situacijom. Moguća je pojava posesivnosti i ljubomore. Ukoliko želite nešto radikalno da promijenite u svom životu, ovog dana to možete pokrenuti. Planeta energije, inicijative i volje, Mars, naći će se u dobrom aspektu sa Saturnom, pa je idealan dan da budete proaktivni. Sve što podrazumijeva vrijeme i trajanje, kao i disciplinu, fokus i dosljednost, ovaj aspekt daje podršku. Ukoliko ga iskoristite, rezultati neće izostati.
Jako je važno da što ispravnije djelujete ovog dana i da radite u skladu sa zakonom. Ljudi slabije volje i energije ovaj aspekt mogu doživjeti kao još veći pritisak i moranje. Na kolektivnom planu moguće su krucijalne promjene. Venera je ovog dana na 29. stepenu Djevice, što može poljuljati izvjestan emotivni odnos ili saradnju. Sve nezadovoljstvo isplivaće na površinu i lako upadate u stanje sumnje i kriticizma.

Ovan

Ovnove koji traže posao očekuje odlična poslovna ponuda i važan razgovor za posao. Divno raspoloženje biće upotpunjeno lijepim putovanjem.

Sport dana – snuker

Bik

Očekuje vas povišica plate ili vanredni finansijski dobitak. Puni ste optimizma i to prenosite na prijatelje. Očekuje vas lijep i harmoničan dan u društvu. Pred vama je danas bogat društveni život i izlazak na kojem ćete se sjajno provesti.

Sport dana – košarka

Blizanci

Ovo je dan kada ćete biti u svom elementu, a vaše samopouzdanje i radni elan doprinijeće tome da dobijete priznanja i pohvale od strane nadređenih. Mnogi Blizanci mogu se danas naći na prekretnici. Jednostavno, kao da ste se umorili od svega i želite nešto bitno da promijenite.

Sport dana – boks

Rak

Danas vas očekuje važan poslovni razgovor, a s tim u vezi može biti promjena vašeg ranije zacrtanog plana. Raspoloženi ste i zračite posebnim magnetizmom. Pred vama je dan prepun harmonije.

Sport dana – golf

Lav

Planete su vam posebno naklonjene ako planirate početak biznisa, a moguće je da će se u vaše poslovanje uključiti neki vaš prijatelj. Lavovi koji su u vezi planiraju danas putovanje, a misli su im okrenute ka nekim egzotičnim destinacijama gdje će uživati. Više se odmarajte.

Sport dana – ragbi

Djevica

Očekuje vas poslovno putovanje i uspešni pregovori s inostranstvom ili poslovnim saradnicima koji žive daleko od vas, u nekom drugom gradu. Reagujte pravovremeno i ispravite neku nepravdu.

Sport dana – odbojka

Vaga

Ovaj dan može proteći u znaku nekih priznanja i pohvala od strane vaših prepostavljenih. Što je najvažnije, bićete zadovoljni sobom. Ovaj dan vam donosi posebno iskušenje. Izbjegavajte energetska pića.

Sport dana – bejzbol

Škorpija

Ako odavno priželjkujete neku promjenu na poslu ili da čak promijenite radno mjesto, ovo je savršen dan za ta rješenja. Ukoliko ste već duže vrijeme nezadovoljni, ovaj dan uživate posebnu naklonost zvijezda za rješenje problema, jer najobičniji razgovor može imati izvanredan efekat. Depresivni ste!

Sport dana – stoni tenis

Strijelac

Ovaj dan posvetite rješavanju dugotrajnih problema. Ako imate neke neporazume ili problematičan odnos sa nekim poslovnim saradnicima, danas će vam poći za rukom da izgladite odnose.

Sport dana – fudbal

Jarac

Akcenat je u potpunosti na finansijama, a mudri poslovni potezi mogu u značajnoj mjeri popraviti vaše finansijsko stanje, i to na duže staze. Više se odmarajte.

Sport dana – rukomet

Vodolija

Tokom dana ćete osjećati napetost zbog velikog broja obaveza. No, ne možete žuriti jer svakom detalju morate posvetiti dovoljno pažnje. Značajan susret tokom popodnevnih sati. Moguće je da ćete se vidjeti sa nekim sa kim dugo planirate da se nađete.

Sport dana – badminton

Ribe

Ukoliko budete slušali svoju intuiciju, načinićete dobre poslovne poteze i proširiti poslovnu saradnju. Slobodne Ribe mogu da upoznaju jednog Bika ili Raka. Ribe koje su u vezi očekuje lijep i harmoničan period.

Sport dana – tenis

6 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име