Astro Sport 28.11.2022. Mars se usklađuje sa Saturnom ovog ponedeljka...

Mars se usklađuje sa Saturnom ovog ponedeljka, 28. decembra, podstičući nas da riješimo teške koncepte. Mars je i dalje retrogradan, što se može odnositi na ožiljke ili izazove iz prošlosti.
Ideje se mijenjaju kada je riječ o tome šta se želi i kako to postići. Informacije su uslovne. Postoji brbljanje, smijeh i pokretni djelovi. Planeta komunikacije, Merkur i planeta žudnje, Venera, nalaze se u bliskom okruženju u Strijelcu. Dvije unutrašnje planete se suočavaju sa Marsom u Blizancima, stvarajući tenzije, i povezuju se sa Saturnom u Vodoliji, što označava mudrost saradnje. Takođe se oboje sukobljavaju sa Neptunom u Ribama, što može biti zbunjujuće ili mistično.

OVAN

Možda se trenutno osjećate malo umorno. Uzbuđenje dana može vas poslati u svemir. Mogli biste imati problema da se koncentrišete na jedan zadatak jer vam misli stalno skaču s jedne ideje na drugu. Možda vas je pritisak na poslu psihički iscrpio. Dozvolite sebi da se opustite neko vrijeme.

Sport dana – odbojka

BIK

Danas je dobar dan da svjedočite rezultatima svojih napora da privučete više novca u svoj život. Nalet fizičke i emocionalne vitalnosti može vam pomoći da usmjerite svoju unutrašnju snagu volje da postignete svoje ciljeve, bilo da su finansijski ili drugi. Vaše profesionalne i finansijske aktivnosti, kao i bilo koji sporedni projekti na kojima radite, trebalo bi da napreduju. Nastavite sa tempom.

Sport dana – boks

BLIZANCI

Za povjerenje u svoju sposobnost da uspijete potrebno je stanje smirenog spokoja. Vaša profesionalna putanja može biti napravljena ili prekinuta odlukama koje donosite danas. Možda ćete morati da uložite dodatni napor u sporazume ili veze koje čine okosnicu vašeg profesionalnog života. Oni imaju potencijal da značajno promijene tok vaše karijere i reputacije.

Sport dana – snuker

RAK

Danas nije dan da uronite u nemir, jer ima potencijal da vas brzo iscrpi. Ometanja na poslu danas mogu otežati privlačenje pažnje menadžmenta. Kupci mogu biti mrzovoljni, pokrećući mala pitanja koja nijesu vrijedna pažnje zaposlenih. Za sada ostanite fokusirani na ono što radite da biste prešli granicu.

Sport dana – bejzbol

LAV

Trebalo bi da vodite računa da danas nikoga ne nervirate, ali ako osjećate da ste iskorišćavani, zauzmite se za sebe. Imajte na umu da nesuglasice mogu nastati niotkuda, na primjer sa bivšim profesionalnim kolegom koji je sada postao konkurent. Danas je ključno da kontrolišete svoje reakcije na svađe i da budete smireni pod pritiskom.

Sport dana – badminton

DJEVICA

Preuzmi odgovornost za svoje aspiracije u karijeri. Ako želite da vaši odnosi podržavaju vaš nezavisni radni put, možda ćete morati ponovo da pregovarate. Budite iskreni o nivou posvećenosti za koji ste zapravo sposobni. Prije nego što se posvetite bilo čemu, uvjerite se da imate kristalno jasnu sliku o vašim ciljevima i izgledima za umrežavanje. Bićete bolje opremljeni da uspijete na ovaj način.

Sport dana – stoni tenis

VAGA

Možda ćete danas postići neku vrstu javnog priznanja koje će poslužiti kao prekretnica u vašoj karijeri. Oni oko vas su zadovoljni vašim analitičkim sposobnostima i uskoro ćete možda vidjeti plodove svojih napora. Ove pojave mogu vas navesti da potražite alternativna sredstva za profesionalni razvoj. Preseljenje u oblast sa boljim izgledima za posao možda nije loša opcija.

Sport dana – rukomet

ŠKORPIJA

Što se tiče vašeg pristupa poslu, uvijek ste stavljali premiju na autonomiju. Kada imate puno slobode da obavite stvari, radite najbolje što možete. Normalno je da se osjećate frustrirano i ljuto kada se plašite da ćete izgubiti slobodu. Ovo je frustrirajuća pozicija, i to biste trebali očekivati.

Sport dana – ragbi

STRIJELAC

Vaša sposobnost da zadržite prisebnost pod prinudom ostaviće pozitivan utisak na vaše saradnike i dobro vam poslužiti u vašim profesionalnim nastojanjima. Možete koristiti ova otkrića kao odskočnu dasku za poboljšanje svog života i života drugih oko vas. Pošto posjedujete tako divne kvalitete, trebalo bi da očekujete profesionalni uspjeh.

Sport dana – tenis

JARAC

Nemojte imati pesimističnu tačku gledišta. Trebalo bi da iskoristite svoje profesionalne vještine da biste eliminisali prepreke na putu. Uz malo truda, možete efikasno riješiti problem. Danas morate biti uporni ako želite da uspijete; ne dozvolite da vas mali zastoji obeshrabre. Sigurno je da ćete naići na neku vrstu poteškoća, ali ključ uspjeha je naučiti da koristite nevolje kao motivaciju.

Sport dana – fudbal

VODOLIJA

Nekoliko pravnih dokumenata možda će zahtijevatii vašu pažnju danas. Iako dugotrajan, ovaj posao će vjerovatno dovesti do poboljšanih mogućnosti i srećnije i prosperitetnije budućnosti za vas. Ono što ćete postići će najverovatnije uključivati korišćenje trenutnih tehnologija i možda će zahtijevati jake komunikacijske vještine. Stvaranje prijatelja i poslovnih veza kroz ovo je posebna mogućnost.

Sport dana – košarka

RIBE

Prilike, posebno u oblasti koju ste izabrali, mogu se danas predstaviti povoljno. Važno je da vam um bude bistar i koncentrisan. Vi sada upravljate situacijom jer ste promijenili svoj pristup. Ako ste spremni da napravite sledeći korak, vrata uspjeha će vam se otvoriti. Međutim, izbjegavajte da budete previše emotivni na svom radnom mjestu i fokusirajte se na praktična rješenja.

Sport dana – golf

Postavi odgovor