Naglašena je težnja da uzmemo stvar u svoje ruke i da dovedemo svoj život u red. Ali to neće ići tako lako. Međutim, nemojte da vas to omete u sprovođenju planova, samo se opremite strpljenjem. Nećete dozvoliti da vas neko gazi, stoga ćete ući i u konflikt i sukob ako treba. Ovaj dan donosi izazove na polju autoriteta i hijerarhije, kao i konflikte sa zakonom i osobama na položaju.

Možete osjetiti promjene i na emotivnom planu. Neki odnosi se mogu završiti, a neki novi mogu započeti. Možete se zaljubiti u osobu koju ste najmanje očekivali ili svog prijatelja početi gledati drugim očima.

Na kraju horoskopa pročitajte i koji sportista danas slavi rođendan.

OVAN

Dajte sebi malo vremena prije nego što napravite neki konkretniji potez, jer ćete na taj način osigurati sebi najbolji i najstabilniji pravac. Moraćete da se prilagodite nekim zahtjevima ili uslovima koji vam baš i ne prijaju, ali ovo su manje usputne prepreke.

Sport dana – košarka

BIK

Vrti se oko vas dosta pozitivnih dešavanja, ali kao da se ništa ne može sada u potpunosti realizovati, izdefinisati. Ukoliko vidite da postoje neki zastoji, poslušajte savjet, ne gurajte i ne potencirajte na brzini, sve će se riješiti u pravom momentu. U nekim trenucima imaćete osjećaj kao da se borite sa vetrenjačama, ne rasipajte svoju snagu.

Sport dana – stoni tenis

BLIZANCI

Ne dopada vam se što je na poslu dosta toga nedefinisanog, postoji million i jedna priča i pričica, ali ne možete da odredite ima li bilo kakvih tačnosti u njima. Sa kolegama i saradnicima će povremeno dolaziti do konfuzije u dogovorima zato ne žurite, možda se nijeste razumjeli na prvu loptu.

Sport dana – snuker

RAK

Bez veće nervoze i burnih reakcija se potrudite da zavrsite dogovoreni posao. Nije sve tako crno kao što u pojedinim trenucima mislite. Imate dobrih ideja na na umu, ali nemojte mnogo žuriti sa njihovom realizacijom, opredijelite se za smjer ka kojem ćete ići.

Sport dana – odbojka

LAV

Bićete skloniji nervozi nego inače. Ne dopadaju vam se pojedini poslovni saradnici i smatrate da i bez njihove uključenosti vi možete sami završiti posao, bolje nego u saradnji sa njima. Strpite se još malo. Uskoro ćete i samo moći da realizujete sve što ste zamislili.

Sport dana – skijanje

DJEVICA

Fali vam energije i elana da poslove završite do kraja postavljenog roka. Kao da ste se istrošili i nemate volje da stvari privedete kraju. Ukoliko mislite da ne možete sami sve zavrsiti konsultujte se sa nekim ko bi mogao da vam da smjernice u radu. Oni koji su bez posla, ne nailaze na prave ponude.

Sport dana – rukomet

VAGA

Ukoliko danas potpisujete neki ugovor obratite pažnju na legalnost istog. Možda ćete imati primjedbe i na sam tekst ugovora. Voljni ste da posao završite onako kako mislite da treba. Smetaju vam savjeti pojedinih osobe za koje smatrate da i nijesu toliko kompetentni da daju sud o važnim poslovnim pitanjima.

Sport dana – šah

ŠKORPIJA

Danas ste svjesni svojih kvaliteta i pohvala koju dobijate od strane nadređenih vam i te kako prija. Trudite se da ostavite pozitivan utisak i imate stav nekoga ko je i te kako odgovoran. Dan je pogodan i za moguće pokretanje sopstvenog biznisa.

Sport dana – badminton

STRIJELAC

Postoji mogučnost da vam se danas javi nekadašnji poslovni partner koji trenutno živi u inostranstvu. Poslovi koje ste tada radili sa njim su bili jako uspješni i na obostrano zadovoljstvo. Ukoliko se javi ponudiće vam nastavak saradnje i kroz tu saradnju biste ostvarili jako dobre novčane prilive.

Sport dana – fudbal

JARAC

Opet vas muče određene sumnje kada je posao u pitanju. Iako sve djeluje uobičajeno, nijeste sigurni da imate adekvatne saradnike. Ili su to saradnici za koje smatrate da nijesu dovoljno voljni da učestvuju u poslu ili brinete da neće dovoljno kvalitetno odradoti posao. Novčani prilivi mogu malo kasniti usled nedovoljno jasne komunikacije.

Sport dana – yoga

VODOLIJA

Daleko od toga da ovaj dan nije povoljan, ali osim nekih kraćih trzavica, kašnjenja, sve ostalo će proći u najboljem redu. Saradnici su voljni da vam budu na usluzi i izađu vam u susret kad god je to potrebno. Možete se osloniti na njih i vjerovati im.

Sport dana – ragbi

RIBE

Ukoliko nemate posao, dan i nije baš najpovoljniji za pronalaženje istog. Biće zastoja u komunikaciji, slanja pisama na pogrešne mejlove, pogrešne brojeve telefona. Ukoliko ste zaposleni ali želite da promijenite posao, današnji dan nije najpovoljniji za to. Sačekajte još koji dan ili se konsultujte sa nekim oko povoljnijih okolnosti.

Sport dana – tenis

ako
Mandatory Credit: Kyle Terada-USA TODAY Sports/Klay Thompson/Reuters via Guliver image

Na današnji dan rođen je Klej Tompson, profesionalni košarkaš koji igra za Golden Stejt Voriorse u NBA ligi. Smatran je za jednog od najboljih šutera u istoriji NBA lige. Tri puta je bio šampion NBA lige sa Golden Stejt Voriorsima. Karijeru je započeo upravo u Voriorsima 2011. godine kada je odabran kao 11. pik.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име