Odličan dan za sve one aktivnosti koje planirate već duže vrijeme, ali nikako da ih realizujete. 

Komunikacija teče glatko, pa iskoristite to za druženje sa porodicom i prijateljima. Ovaj tranzit Mjeseca u znak Strijelca donosi nam širu sliku o stvarima koje planirate ili vas muče neko vrijeme, pa ćete jasnije vidjeti rješenje.

Takođe, do popodne je dobar period za završavanje nekih stvari na poslu koje su čekale. Ili za završavanje dogovora sa nekim iz  inostranstva. Ukoliko ste kod kuće, ovo je dobar tranzit za sređivanje i bacanje nepotrebnih stvari.

Svakako je ovo aspekt za mirovanje i odmor, pa iskoristite prvi dio dana za to ukoliko ste u mogućnosti. Povoljno za meditaciju, takođe, i osluškivanje sebe.

OVAN

Nadređena osoba je zadovoljna vašim zalaganjem. Dodeljuje vam važnu ulogu u novom poslovnom projektu vezanom za strance. Otuđili ste se od bračnog partera. Sumnjate da odnos može da se održi.

Sport dana – badminton

BIK

Javnost je zainteresovana vašim poslovnim uspjehom. Prijaju vam komplimetni i interesovanje za vaš rad. Zabrinuti ste zbog braka. Želite da ga održite, ali ste svjesni da je druga strana hladna.

Sport dana – tenis

BLIZANCI

Brine vas loša finansijska situacija. Prednost dajete obavezama koje donose novac, ali uprkos tome nema značajnog poboljšanja. Smeta vam partnerova hladnoća. Plašite se da vas ne ostavi.

Sport dana – pikado

RAK

Očekuje vas veći poslovni uspjeh. Poslovni razgovori sa inostranim saradnicima konačno dovode do potpisivanja sporazuma o zajedničkom projektu. Vaša osjećanja prema partneru nestaju.

Sport dana – yoga

LAV

Ponosni ste na sebe jer ste isključivo sami odgovorni za poslovni uspjeh. Trenutke oklijevanja ste uspjeli da prevaziđete. Očekuje vas novo poznanstvo sa raspoloženom i razdraganom osobom.

Sport dana – odbojka

DJEVICA

Posao se normalno odvija. Brinu vas finansije i iznenadni trošak koji dočekujete nespremni. Odličan je dan za novo poznanstvo sa neosporno duhovitom i pametnom osobom.

Sport dana – fudbal

VAGA

Posao se obavlja na uobičajeni način bez ikakvih problema. Očekuje vas finansijski dobitak. U odnosu sa partnerom vas očekuju problemi. Jako ste nesigurni iz čega proističe određeno ponašanje koje smeta partneru.

Sport dana – skijanje

ŠKORPIJA

Suočavate se sa problemima na poslu. Nadređena osoba traži izvještaj i vi otvoreno ukazuje na situaciju. Vaše emocije su stabilne i intenzivne. Posvećujete svoje slobodne vrijeme voljenoj osobi i uživate.

Sport dana – stoni tenis

STRIJELAC

Upoznajete kolegu iz branše. Imate utisak da bi mogli da ostvarite zadovoljavajuću saradnju. Očekuje vas novo poznanstvo preko posla. Dopada vam se energija i optimizam druge strane.

Sport dana – šah

JARAC

Preliminarni sastanak sa strancima odlično prolazi. Druga strana ostavlja odličan utisak tako da ste uvjereni u uspjeh saradnje. Ljubiteljima drušvenih mreža predstoji zanimljivo poznanstvo.

Sport dana – rukomet

VODOLIJA

Zadovoljni ste situacijom na poslu. Sa strancima imate odličnu saradnju, a čeka vas i priliv finansija. Očekuje vas novo poznanstvo. Imate utisak da se iza hladne fasade krije živa vatra.

Sport dana – košarka

RIBE

Maksimalno ste posvećeni poslovnim obavezama. Ipak, rezultati koje očekujete nijesu u skladu sa realnim ulaganjem. Očekuje vas novo poznanstvo na kraćem putu ili sa osobom koja nije iz vašeg mjesta.

Sport dana – snuker

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име