Ove srijede ćete dobiti potvrdu da ste se pokrenuli u dobrom pravcu. Sve vas podržava da nastavite ka ostvarenju svojih ciljeva. Očekujte povoljne vijesti. Pokrenite marketing kampanju, veb sajt, blog, plasirajte svoj proizvod. Vijesti iz inostranstva, sertifikati, dozvole, odluka o putovanju.

OVAN

Danas imate želju da odmorite malo od posla. Nećete biti pod pritiskom da nešto morate da završite u toku dana, posebno ako vam je danas radni dan. Taj posao može sačekati do početka sledeće nedelje, bez ikakvih problema i ometanja daljeg rada.

Sport dana – košarka

BIK

Nemojte previše razmišljati o onome na šta trenutno ne možete da utičete, biće boljih danas za završetak posla. Danas odmorite i ne zovite svoje poslovne saradnike. Nezaposleni posao mogu naći sledeće nedelje.

Sport dana – boks

BLIZANCI

Danas možete razmišljati o situacijama koje ste imali na poslu u protekloj nedelji. Smatraćete da morate da budete obazriviji kada su komentari koje dobijate na vaš račun u pitanju. Oni koji su bez posla, mogu nešto danas raditi honorarno.

Sport dana – tenis

RAK

Ukoliko vas intuicija danas upozorava na potencijalnu opasnost od strane neke osobe koja se često nalazi u vašem okruženju, poslušajte je, vaš unutrašnji glas vam sada ne govori ništa bez razloga. Razmišljate o strategijama i kako da se čuvate potencijalnih intriga.

Sport dana – odbojka

LAV

Nekima od vas dolaze poslovni preokreti,vnova radna mjesta, novi projekti i saradnje. Sasvim slučajno na nedeljnom ručku možete sve ovo ugovoriti. Oni koji su bez posla isto mogu razgovarati danas o poslu sa prijateljima.

Sport dana – snuker

DJEVICA

Danas imate želju da odmorite malo od posla. Nećete biti pod pritiskom da nešto morate da završite u toku dana. Taj posao može sačekati do sjutra ili za narednu bez ikakvih problema i ometanja daljeg rada. Nezaposleni mogu od sjutra pronaći nov posao.

Sport dana – badminton

VAGA

Iako na poslu sve uglavnom funkcioniše kako treba i vi sami vidite da ćete vremenom uspjeti da ostvarite ono što ste zacrtali, ipak se vi po malo osjećate nezadovoljno. Nemojte previše razmišljati o onome na šta danas ne možete da utičete, biće boljih danas za završetak posla.

Sport dana – rukomet

ŠKORPIJA

Danas možete razmišljati o poslu i o načinu na koji ćete nešto u narednim danima riješiti. Oni koji su bez posla, mogu nešto raditi honorarno ili razmišljati gdje mogu posao potražiti i kakav posao je trenutno njima potreban.

Sport dana – stoni tenis

STRIJELAC

Moguće je da će vas partner danas podržavati u vašoj namjeri da završite posao koji treba da predate sledeće nedelje. Čak će vas i savjetovati kako i šta da uradite. Oni koji su bez posla, mogu razmišljati o seminaru koji će posjetiti tokom naredne nedelje.

Sport dana – ragbi

JARAC

Danas možete sa svojim prijateljima razgovarati o započinjanju novog zajedničkog posla, bez obzira da li ste zaposleni ili ne. Možete razgovarati o nekim idejama koje zanimaju i vas i vaše prijatelje. Moguć je dogovor.

Sport dana – fudbal

VODOLIJA

Danas se možete osjećati jako iscrpljeno. Ono što je za vas danas bitno jeste da ste završili posao koji je bio aktuelan duže vrijeme, i da od sjutra možete malo odahnuti. Oni koji su bez posla, posao mogu potražiti kod osobe koju su sasvim slučajno upoznali prije neki dan.

Sport dana – golf

RIBE

Ukoliko ste sam svoj gazda i imate u planu da otvorite neki nov objekat ili da za koji dan registrujete novu firmu, sačekajte još koji dan i dobro razmislite o svojim potezima. Ukoliko ste bez posla, može se desiti da za koji dan otvorite sami firmu.

Sport dana – bejzbol

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име