Astro sport 14.11.2020. dan harmonije

3
54
astro sport
Zodiac/Twitter
Energija dana je veoma povoljna i harmonična. Danas se pojačava intuicija, najpovoljniji je dan za oslobađanje od lažnih drugova i nepotrebnih veza.

Loše misli nas danas naročito izbacuju iz dobrog raspoloženja, dobro je iskontolisati te emocije i dan provesti u dobrom raspoloženju. I naravno bavite se nekim sportom.

OVAN

Možete da očekujete dobar dan kada je u pitanju prilika da pokrenete novi poslovni projekat. Voljena osoba će vam pokazati da želi da se više posveti vašoj vezi i da joj je važno da vaš odnos napreduje. Povedite računa o unosu tečnosti.

Za Ovnove je svaki sport dobar, samo da potroše višak energije koji često imaju. Ovan je aktivan znak, pa tako ove osobe nije potrebno dodatno motivisati da se bave sportom. Boks, trčanje, borilački sportovi, svi su kao stvoreni za pripadnike ovog znaka.

Sport dana – boks

BIK

Imate mnogo obaveza i stalo vam je do toga da sve uradite bez greške. Veoma ste posvećeni svom poslu. Očekuje vas prilika za flert sa osobom koja je i ranije pokazivala interesovanje ka vama. Moguć je pad imuniteta.

Bika ćete teško vidjeti kako se zamara bez potrebe. Baviće se samo onim sportom u koji se “zaljubi”. Voli da vozi rolere, da radi jogu ili pilates, ali ples je možda najbolja rekreacija za pripadnike ovog znaka. U plesu će najviše uživati.

Sport dana – pilates

BLIZANCI

Moguće je da ćete danas mnogo energije trošiti na svoj posao i da će vam to stvarati neki vid pritiska. Priželjkujete nova poznanstva, ali još uvijek nijeste prošlost ostavili iza sebe. Moguć je manji pad energije u drugom dijelu dana.

Blizanci vole tenis najviše na svijetu. Najbolji teniseri na svijetu su rođeni u ovom znaku. Svaki sport koji zahtijeva aktivnost gornje muskulature i spretne ruke je dobar za njih. Odbojka, rukomet, stoni tenis takođe dolaze u obzir.

Sport dana – odbojka

RAK

Ne želite više da radite posao na kojem se ne osjećate dobro i spremni ste za promjene na ovom polju. Voljena osoba vam je privržena i pokazuje vam svoju iskrenu, duboku ljubav. Prijaće vam fizička aktivnost i bavljenje sportom.

Rakovi vole plivanje, kao i rekraciju koja ne zahtijeva izlazak iz kuće i mnogo nepoznatih ljudi u blizini. Ronjenje je takođe preporučljivo za Rakove, ako i umjetničko plivanje, veslanje, svi sportovi koji imaju veze sa vodom. Međutim, rakove treba motivisati jer lako odustaju i odlučuju se za udoban boravak kod kuće. U isto vrijeme, vješti su da druge nagovore da uzmu loptu u ruke i mrdnu malo. Dakle, bolji su treneri nego sportisti.

Sport dana – fudbal

LAV

Ostavićete dobar utisak na svoje nadređene i samim tim uspjeti da ostvarite pomak po pitanju poslovne situacije. Otvara vam se prilika za novo poznanstvo tokom današnjeg dana. Preporuka je da odete na redovnu ljekarsku kontrolu.

Lavovi nijesu baš ljubitelji sporta. Više vole da odmaraju i da spavaju. Vole sportove u kojima mogu da budu predvodnici, zato – čik pokušajte da ih preteknete na stazi za trčanje, ili da imate više pogodaka u centar mete u streljani! Vole da se takmiče, pa izreka “važno je učestvovati” za njih ne važi. Važno je pobijediti!

Sport dana – pikado

DJEVICA

Očekuju vas pozitivne vijesti na polju posla. Možete da se nadate novim dešavanjima i dobrim promjenama. Pred vama je veoma romantičan dan koji ćete provesti zajedno sa svojim partnerom. Mijenjajte loše životne navike.

Djevice vole da se bave sportom, ali ne preteruju u tome. Vole sportove na suvom, neobične sportove. Veoma im je bitno kakvu opremu koriste. Kada nešto počnu da treniraju ne odustaju lako i nijesu od onih koji svako malo mijenjaju sportove i načine rekreacije. U stanju su da se do kraja života bave jednim sportom. Vode zdrav život i zato se češće bave sportovima koji mogu da se obavljaju u prirodi, kao što su golf ili brzi hod. Dobri su i u malom fudbalu.

Sport dana – košarka

VAGA

Preopterećeni ste poslom, ne osjećate se dobro kada radite pod pritiskom i potrebno vam je malo odmora. Ne otvarate se lako i voljena osoba vam to zamjera. Ona često ima utisak da ste prema njoj hladni. Povedite računa o unosu vitamina.

Vaga voli da se bavi sportom koji ne zahtijeva dosta napora. Na fizičku aktivnost gleda kao na put ka poboljšanju svog izgleda. Ako nabace koji kilogram više, odmah će se “baciti na loptu” ili zavrtjeti pedale bicikla. Više su za rekreaciju nego za sport radi medalje i obaranja rekorda. Obožavaju ples i svaki sport koji je zabavan ili uključuje muziku. Gimnastika je, takođe, preporučljiva za Vage.

Sport dana – biciklizam

ŠKORPIJA

Poboljšanje uslova na ovom polju vam unosi osjećaj zadovoljstva. Smatrate da ste puno toga uspjeli da ostvarite. Važno vam je da se potrudite da popravite komunikaciju sa partnerom. Raspoloženje vam oscilira.

Škorpija voli borilačke vještine, sve gdje može da potroši energiju koju ima u nevjerovatnim količinama. Kao da se nikad ne umara. Karate, joga i plivanje su omiljeni sportovi Škorpija. Uspješni su i u streljaštvu, bacanju noževa, ali vole i da se “pumpaju” u teretani.

Sport dana – boks

STRIJELAC

Finansijski napredak ste uspjeli da ostvarite, a to vam je bilo jako važno. Sada daleko rasterećeniji koračate dalje. Dopada vam se osoba koja nije pokazala interesovanje ka vama. Postepeno poboljšanje zdravlja vam dolazi.

Sportski duh krasi ovaj znak. Strijelac voli trčanje, ali i ekstremne sportove. Samo, to je znak koji najlakše odustaje. Košarka i odbojka su kao stvoreni za ovaj znak, ali i šetnja. Vole da probaju sve sportove. Mogu trenirati i više sportova istovremeno.

Sport dana – paraglajding

JARAC

Stvari ne idu kako ste željeli i to vas donekle frustrira. Potrudite se da nađete više strpljenja u sebi. Voljena osoba vam je pokazala svoja osjećanja kao i želju da dođete do nekih ozbiljnijih emotivnih promjena. Iritacije na koži.

Teško ćete među uspješnim sportistima naći nekog Jarca. Baš ne vole da se bave sportom. Rekreacijom se bave samo ako baš moraju iz zdravstvenih razloga. Ono što im leži su slobodno penjanje, planinarenje, šetnja i trčanje na duge staze.

Sport dana – atletika

VODOLIJA

Mogući su neki iznenadni preokreti koji će vam u velikoj mjeri poremetiti planove koje ste imali po pitanju posla. Sa voljenom osobom dolazite do rasprava i tenzije. Osjećate se kao da da su emocije nestale… Pod stresom ste.

Vodolije ćete vidjeti u svim sportovima koji su ekipni. Druženje je za njih osnovna motivacija za bavljenje sportom. Mali fudbal, basket, ali i ekstremni sportovi. Ništa ne zaobilaze. Međutim, ako se druže sa pasivnim osobama, ako “ekipa” nema sportski duh, neće ni Vodolija. U tom slučaju će se zadovoljiti i igranjem igrica na kompjuteru, eventualno se takmičiti sa drugima koji su u tom trenutku na netu.

Sport dana – bilijar

RIBE

Važno je da pokažete da ste spremni da se prilagodite kolektivu u kojem radite. Ne može sve da bude podređeno vama. Moguće je da će vam se sasvim iznenada pojaviti osoba koja će u vama probuditi emocije. Povedite računa o zubima.

Ribe brinu o svom tijelu. Za njih je odlično plivanje, vaterpolo, umjetničko plivanje. Osim što će pobjeđivati u tim disciplinama, mogu da rade i kao spasioci na plažama. Ribe vole džoging, jogu i slične “lagane” aktivnosti koje unapređuju i duh i tijelo.

Sport dana – Bikram joga

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име