Utorak je dan u kom možete osjetiti nalet optimizma i pozitivne energije. Iskoristite ove povoljne aspekte da pokrenete važne projekte i poduhvate. Možete i očekivati povoljne vijesti i informacije što se tiče nekog usavršavanja, inostranstva, zakona i obaviti važne pregovore. Posebno zbog retrogradnog Merkura možete dobiti informacije koje ste dugo očekivali.

OVAN

Sreća će i ovog puta biti uz vas, pa će neka treća osoba, koja ima uticaj na dešavanja, shvatiti da ste nepravedno gurnuti u stranu i zauzeće se za vaš slučaj. Osvrnite se oko sebe, jer sa određenom osobom imate dobre mogućnosti za uspješnu vezu. Situacija ce vam biti naklonjena. Moguća je prehlada.

Sport dana – odbojka

BIK

Ne idite direktno na nekog ko vam je potreban, već koristite posrednike u vidu provjerenih prijatelja, pa ćete tako i mnogo lakše doći do cilja. Ukoliko ste u vezi, postoji mogućnost loših odnosa i razdvajanja na kraći period, koji će vam dobro doći da razmislite o svojim postupcima. Povedite računa o zubima.

Sport dana – stoni tenis

BLIZANCI

Zbog borbe koju vodite, imate povremeno pad volje i blagu dozu pesimizma koju vješto skrivate, vrtite negativne scenarije u glavi, a to vas usporava u ostvarenju planova. Emotivno, nemojte ulaziti u konfliktne situacije, nastojte da ih prevaziđete. Budite svesni obostranih emocija, pa nastojte da ne napravite pogrešan potez. Problemi sa grlom.

Sport dana – boks

RAK

Mnogo bolje rezultate možete ostvariti kao svoj gazda, nego kao dio nekog sistema. Ako radite u velikoj državnoj instituciji, počnite da honorarišete i popravite kućni budžet. Još nemate namjeru da se vežete. Ipak, nemojte biti protiv ove sudbinske veze, jer drugu šansu nećete imati. Problemi sa urogenitalnim sistemom.

Sport dana – skijanje

LAV

Dolazi do promjene, koja bi mogla da utiče na povećanje stresa i poslovnu tenziju. Biće vam potrebna umjesnost u prilagođavanju, a ne kritika. Slobodni Lavovi mogu da odahnu, jer su na pragu poznanstva sa izuzetnom osobom. Biće vam zao što je ranije nijeste upoznali, ali ćete i nadoknaditi sve ono što šte mislili da ste propustili. Muči vas probava, pa povedite računa o ishrani.

Sport dana – badminton

DJEVICA

Sve vrijeme vodite bitku protiv sebe i sklonosti da stvari vidite u gorem izdanju nego što realno jesu. Ovo bi moglo da umanji vašu volju da se dokažete i da budete na vrhu. Ukoliko ste u vezi, očekuje vas nestabilnost. Već neko vrijeme odnosi među vama su zategnuti, stoga vam je potrebno malo više tolerancije, a i razgovora, da bi ste pregurali krizu. Pad imuniteta.

Sport dana – košarka

VAGA

Tjerajte sebe i ne posustajte pred preprekama, jer su one takve, da uz malo volje, možete da ih prevaziđete i da iz svega izađete prekaljeniji i iskusniji. Na sve to, neka situacija u kući ili široj porodici mogla bi da vam komplikuje emotivno stanje. Nervoza je prisutna, krizirate.

Sport dana – yoga

ŠKORPIJA

Otkrićete neke zanimljive informacije zbog kojih ćete svoj odnos sa nekim osobama preispitati i ubuduće ih drzati na distanci. Pokušajte da nađete kompromis, u odnosima sa partnerom, kao i povoljnije rješenje. Nemojte dokazivati kako ste vi u pravu. Čuvajte se mogućih upala.

Sport dana – šah

STRIJELAC

Budite oprezni i mudri kada je trošenje novca u pitanju, ali i kada je u pitanju i način dolaska do novca. Trudite se da bude sve regularno, jer bi ste u protivnom kasnije mogli da imate problema. Oni koji su u vezi, prilično su se ohladili. Vrijeme je da nešto promijenite u odnosu. Odlično se osjećate!

Sport dana – tenis

JARAC

Stalno nešto čekate, a rješenje ne zavisi od vas, već od osobe koja vam je bitna za nastavak nečega što ste već započeli. Pokusajte da nađete kompromis, u odnosima sa partnerom, kao i povoljnije rješenje. Nemojte dokazivati kako ste vi u pravu. Manji pad imuniteta.

Sport dana – rukomet

VODOLIJA

Nadoknadite propuštenu priliku, da bi ste ovu fazu završili sa pozitivnim bilansom. Neke stvari koje previdimo i propustimo uvijek nam se vraćaju. Slobodne Vodolije nemaju snagu da krenu dalje. To nije dobro za vas, jer propuštate prilike, koje vam se kasnije neće ukazati. Unutrašnji nemiri.

Sport dana – ragbi

RIBE

Započnite što više novih stvari i preuzmite neke nove obaveze koje će biti finansijski isplative. Uzalud patite za voljenom osobom, koja je otišla svojim putem. Jedne oči vas već duže vrijeme posmatraju, a još nemaju hrabrosti da vam priđu. Možda i s pravom! Muči vas glavobolja.

Sport dana – fudbal

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име