Srijeda je dan u kom je naglašena eksplozivna energija koja vodi u sve vrste nesporazuma i konflikata. Iritiraće vas sitnice, i dovoljan će biti samo mali gest, neka riječ ili postupak da vas izvede iz takta i da burno reagujete. Povedite računa u komunikaciji i saobraćaju.
Spremite se na čekanja, odugovlačenja i odlaganja vaših planova i obaveza. Ukoliko uspijete u tome da ne naglašavate svoju ličnost i ne namećete drugima svoje stavove možete postići veoma zanimljive uvide i preokrete.

OVAN

Danas možete razmišljati o situacijama koje ste imali na poslu u protekloj nedelji. Smatraćete da morate da budete obazriviji kada su komentari koje dobijate na vaš račun u pitanju. Oni koji su bez posla, mogu nešto danas raditi honorarno.

Sport dana – tenis

BIK

Ukoliko vas intuicija danas upozorava na potencijalnu opasnost od strane neke osobe koja se često nalazi u vašem okruženju, poslušajte je, vaš unutrašnji glas vam sada ne govori ništa bez razloga. Razmišljate o strategijama i kako da se čuvate potencijalnih intriga.

Sport dana – odbojka

BLIZANCI

Nekima od vas dolaze poslovni preokreti, nova radna mjesta, novi projekti i saradnje. Sasvim slučajno na nedeljnom ručku možete sve ovo ugovoriti. Oni koji su bez posla isto mogu razgovarati danas o poslu sa prijateljima.

Sport dana – ragbi

RAK

Danas imate želju da odmorite malo od posla. Nećete biti pod pritiskom da nešto morate da završite u toku dana. Taj posao može sačekati do sjutra ili za narednu bez ikakvih problema i ometanja daljeg rada. Nezaposleni mogu od sjutra pronaći nov posao.

Sport dana – badminton

LAV

Iako na poslu sve uglavnom funkcioniše kako treba i vi sami vidite da ćete vremenom uspjeti da ostvarite ono što ste zacrtali, ipak se vi po malo osjećate nezadovoljno. Nemojte previše razmišljati o onome na šta danas ne možete da utičete, biće boljih dana za završetak posla.

Sport dana – snuker

DJEVICA

Danas možete razmišljati o poslu i o načinu na koji ćete nešto u narednim danima riješiti. Oni koji su bez posla, mogu nešto raditi honorarno ili razmišljati gdje mogu posao potražiti i kakav posao je trenutno njima potreban.

Sport dana – košarka

VAGA

Moguće je da će vas partner danas podržavati u vašoj namjeri da završite posao koji treba da predate sljedeće nedelje. Čak će vas i savjetovati kako i šta da uradite. Oni koji su bez posla, mogu razmišljati o seminaru koji će posjetiti tokom naredne nedelje.

Sport dana – boks

ŠKORPIJA

Danas možete sa svojim prijateljima razgovarati o započinjanju novog zajedničkog posla, bez obzira da li ste zaposleni ili ne. Možete razgovarati o nekim idejama koje zanimaju i vas i vaše prijatelje. Moguć je dogovor.

Sport dana – rukomet

STRIJELAC

Danas se možete osjećati jako iscrpljeno. Ono što je za vas danas bitno jeste da ste završili posao koji je bio aktuelan duže vrijeme, i da od sutra možete malo odahnuti. Oni koji su bez posla, posao mogu potražiti kod osobe koju su sasvim slučajno upoznali prije neki dan.

Sport dana – fudbal

JARAC

Ukoliko ste sam svoj gazda i imate u planu da otvorite neki nov objekat ili da za koji dan registrujete novu firmu, sačekajte još koji dan i dobro razmislite o svojim potezima. Ukoliko ste bez posla, može se desiti da za koji dan otvorite sami firmu.

Sport dana – bejzbol

VODOLIJA

Danas imate želju da odmorite malo od posla. Nećete biti pod pritiskom da nešto morate da završite u toku dana, posebno ako vam je danas radni dan. Taj posao može sačekati do početka sljedeće nedelje, bez ikakvih problema i ometanja daljeg rada.

Sport dana – golf

RIBE

Nemojte previše razmišljati o onome na šta trenutno ne možete da utičete, biće boljih danas za završetak posla. Danas odmorite, i ne zovite svoje poslovne saradnike. Nezaposleni posao mogu naći sljedeće nedelje.

Sport dana – stoni tenis

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име