Sa dozom adrenalina i nestrpljenja zakoračićemo u prvi dan, iako većina ljudi danas neće morati na posao. U svakom slučaju, energija dana se ne mijenja, išli mi na posao ili ne. Ovaj impulsivni dan može vam donijeti ishitrene reakcije, svadljivost i potrebu za akcijom.

Ukoliko ne idete na posao, potrudite se da ustanete ranije i uradite neke dinamične fizičke vježbe, trening ili šetnju. Budite aktivni ovog dana i slobodno započnite nešto novo, ili nešto što ste duže vrijeme odlagali, kao što je režim ishrane ili vježbanja. Postavljajte kraće ciljeve. Ovog dana inicirajte važne telefonske razgovore, budite aktivni i radite na svojoj viziji.

OVAN

Imate osjećaj da se posledice nesporazuma koji su nastali prije par dana osjećaju i danas. Dajete sve od sebe da otklonite bilo kakve nesuglasice i nepravilnosti u svom radu. Ukoliko ste bez posla, potencijalni posao možete izgubiti zbog nesporazuma koji se može desiti u komunikaciji.

Sport dana – košarka

BIK

Danas možete imati utisak da vam saradnici i njeisu toliko pomogli da završite određeni posao, a možete čuti da u kancelariji govore da se taj posao ne bi mogao završiti bez njih. Suzdržite se nesporazuma i loših riječi. Nezaposleni mogu naići na nerazumijevanje potencijalnog poslodavca.

Sport dana – odbojka

BLIZANCI

Radna atmosfera vam danas postaje dinamičnija. Mnogo više truda posao može zahtijevati. Nećete time biti oduševljeni, ali ćete se potruditi da završite sve u zadato vrijeme. Oni koji su bez posla, tražiće posao koji može da im omogući više verbalnog izražavanja.

Sport dana – stoni tenis

RAK

Danas imate želju da promijenite posao kojim se trenutno bavite. Osjećate se prezasićeno svega, kolega, posla i to osjećanje će danas dominirati. Ukoliko ste bez posla, danas razmišljate gdje da ga potražite. Da li ga tražiti u okviru oblasti u kojima ste ga i ranije tražili ili ih promijeniti.

Sport dana – snuker

LAV

Danas vam posao stvara dosta neraspoloženja i problema. Vi imate stav o nečemu koji je jako razlikuje od stava koji ima vaš nadređeni. Ukoliko ste bez posla, gledajte da ne dođete u sukob sa potencijalnim poslodavcem. Nemojte ulaziti u rasprave.

Sport dana – bejzbol

DJEVICA

Zadovoljni ste poslom i atmosferom na radnom mjestu. Moguće je da ćete svom nadređenom ponuditi neku novu ideju, koja mu se može dopasti. Ukoliko ste bez posla, razmišljajte u malo širem kontekstu. Možda ne uzimate za ozbiljno ponude koje bi vam odgovarale.

Sport dana – šah

VAGA

Na poslu se sve odvija onako kako treba. Završavate sve obaveze na vrijeme. Imate dobre odnose sa kolegama i vi imate najveći udio u tome. Prijatna radna atmosfera će vam danas prijati. Oni koji su bez posla, mogu dobiti dosta informacija o poslu koji ih zanima.

Sport dana – rukomet

ŠKORPIJA

Na poslu danas postoji tenzija. Vi se trudite da eskivirate određene obaveze, ali vam to ne ide od ruke. Imate podršku kolega, ali nemojte prigovarati nadređenom oko pravilnosti poslovanja. Oni koji su bez posla, danas neće imati želju da potraže posao.

Sport dana – badminton

STRIJELAC

Danas krećete malo agresivnije sa radom. Kao da se budite i imate želju da nadmašite svoje prethodne rezultate koje ste ostvarili na poslu. Oni koji su bez posla, smatraće da mogu sačekati da dobiju bolju ponudu.

Sport dana – yoga

JARAC

Danas konačno možete odahnuti kada je donošenje nekih bitnih odluka u pitanju, bilo da ste zaposleni ili ne. Ukoliko ste morali neke važne odluke da donesete, bili ste pod jakim pritiskom. Danas je situacija dosta bolja i možete se odmoriti od intenzivnog psihičkog napora.

Sport dana – fudbal

VODOLIJA

Imate osjećaj da ste u nečemu pogriješili kada je posao u pitanju. To može biti neka greška u administraciji i li pregovorima, ali je moguće da sada nemate ideju kako taj propust da ispravite. Oni koji su bez posla, imaće utisak da su propustili neku poslovnu šansu.

Sport dana – boks

RIBE

Ukoliko ste imali nerazumijevanja sa kolegama ili nadređenim tokom ovog dana biste mogli da ispravite to. Možete reći saradnicima da nijeste to mislili što ste tada rekli, već se ispraviti i reći ono što stvarno mislite. Ukoliko ste nezaposleni, sačekajte još koji dan sa potragom posla.

Sport dana – tenis

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име