Ovaj četvrtak nosi izazove, ali i priliku da postavite dugoročne ciljeve. Neki projekat u koji ste ulagali dosta vremena i truda danas može da vam donose plodove i rezultate.
Ukoliko želite da se upustite u nešto što iziskuje disciplinu i posvećenost, onda vam ovaj aspekt između Sunca i Saturna daje volju i istrajnost. Dobar aspekt za partnerstva i ortakluke. Istog dana neko može imati poteškoće i izazove kroz porodicu, slab stomak i imunitet… Emociju ljutnje transformišite u bliskost.

Ovan

Stižu vam pohvale za neka pređašnja zalaganja. Vaša pažnja je ipak usmjerena na jedan projekat koji se komplikuje. Potrebna vam je pomoć prijatelja. Nemojte se povlačiti i odlagati neke odluke.

Sport dana – košarka

Bik

Budite obazriviji u finansijskim transakcijama i ne zadužujte se još uvijek. Okupirao vas je problem nekoga iz kruga porodice. Na vama je samo da budete prisutni jer će se situacija riješiti bez vašeg uplitanja.

Sport dana – tenis

Blizanci

Ne odlažite riješavanje nekih pitanja koja se otežu od početka mjeseca. Brzopleti ste u obećanjima koja dajete drugima. Savjet je da prvo popričate sa nekim ko vas dobro poznaje prije nego što se obavežete na nešto. Mogućnosti za uživanje će danas biti mnogostruke, možda trebate prihvatiti poziv prijatelja.

Sport dana – snuker

Rak

Danas imate jako dobru saradnju sa osobama suprotnog pola. Kreativnost je na zavidnom nivou, ali vi suviše mislite o događajima koje ste ostavili iza sebe. Kontakti su se pokrenuli, a na vama je kako ćete to iskoristiti. Prihvatite savjet ženske osobe koja vam je draga, jer će ona vašu situaciju vidjeti iz boljeg ugla.

Sport dana – stoni tenis

Lav

Uživate u kontaktima sa ljudima koji su svestrani. Različitost vas danas pokreće na razmišljanje. Današnje obaveze su vam haotične. Više brinete za druge nego za sebe. Povoljan vam je dan i za kontakte sa državnim institucijama.

Sport dana – boks

Djevica

Vi važite za znak koji dobro funkcioniše pod pritiskom, ali ulazite u fazu kada želite da skinete neke okove. Ne budite brzopleti. Dobro razmišlite kako i kome ćete nešto izgovoriti. Povoljan vam je dan za planiranje puta, naročito ako ste ga već odložili.

Sport dana – badminton

Vaga

Napokon se osjećate da ste na svom terenu. Vaša energija naglo raste. To ćete prvenstveno primijetiti po pristupu koji imaju drugi u odnosu prema vama. Postajete na neki način bitni i poslovno. Na vama je šta ćete poželjeti i u kom pravcu ćete se usmjeriti.

Sport dana – rukomet

Škorpija

Razmišljate o mogućim promjenama i to pojačava vašu nervozu. Potrebno je ipak da prvo dovedete u red stvari koje ste počeli. Širite krug saradnika, naročito iz drugih mjesta i inostranstva. Usporite i skupljajte informacije.

Sport dana – bejzbol

Strijelac

Želite da sve bude dobro, ali danas možete da budete naivni. Ne dozvolite da vas drugi nagovaraju na nešto jer će vas na kraju samo boljeti glava. Mnogi preuveličavaju problem iz prošlosti. Slijedi interesantno poznanstvo.

Sport dana – odbojka

Jarac

Ukazaće vam se prilika da materijalizujete neke ideje. Naročito su vam povoljno prikazani posrednički odnosi. Dozvolite da vas jure, a vi budite u ulozi onoga ko treba da bira. Nemojte se povlačiti.

Sport dana – ragbi

Vodolija

Polako poćinjete da sklapate mozaik u dešavanjima od početka mjeseca. Slijede neke nove ideje, a naići ćete i na adekvatnu podršku osobe suprotnog pola. Dan će biti ispunjen radnim obavezama, onako kako ste to već i navikli.

Sport dana – fudbal

Ribe

U želji da započnete nešto novo mogu vas ometati pretpostavljeni. Potrebna je koncentracija. Obratite pažnju na pisane forme, ugovore, kao i na komunikaciju sa mlađim osobama. Bavite se bitnim stvarima tako da nema mjesta greškama.

Sport dana – golf

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име