Ovu nedelju završavamo sa dva planetarna aspekta. Jedan je povoljan, dok je drugi izazovan. Povoljno je za inspiraciju, kreativnost, pisanje poezije, knjige, slikanje, ili neke druge umjetnosti, kao i dopisivanje, izjave ljubavi i razgovor o emotivnom odnosu. Nepovoljan aspekt između Sunca i Plutona donosi situaciju koja zahtijeva vašu punu pažnju.
Nešto radikalno mora da se promijeni danas, posebno u odnosima. Smanjena je vitalnost i imunitet. Neka važna muška osoba ima poteškoća, ali može donijeti i osobu kroz nametanje volje i snažne energije na vas. Situacija u kojoj imamo izvjestan “kvar”. Nešto značajno treba popraviti. Odličan je dan za oslobađanje od viška energije, stvari ili nezdravih navika.

Ovan

Danas pokušajte da stvari ne komplikujete više nego što to već jesu. Mogli biste upasti u neprijatnu raspravu ili svađu sa nekim bliskim i dragim. Lakši i mirniji put je ipak pravi put. Opustite se i ne prihvatajte stvari previše ozbiljno i sa težinom. Uz malo promišljenih postupaka, možete postići dobro stanje za sebe.

Sport dana – golf

Bik

Nemojte razmišljati previše unaprijed. Trenutnu situaciju posmatrajte iz trenutne perspektive, jer vi ne možete predvidjeti kako će se stvari odvijati u budućnosti. Sve u svoje vrijeme. U drugom dijelu dana bićete u u dobrom raspoloženju, pa će se i okolnosti oko vas tako odvijati. Budite istrajni u svemu što činite.

Sport dana – snuker

Blizanci

Ova je izuzetno povoljan dan za vas. U vama će se aktivirati vulkan pozitivne energije i sjajnih ideja. Sve što vam padne na pamet zapišite na papir, jer ćete od silnog uzbuđenja pola toga zaboraviti, a moglo bi da vam koristi u budućnosti.

Sport dana – fudbal

Rak

Vi želite više stvari istovremeno i prosto ne znate kako to da izvedete. Opustite se. Brze ćete i uspješnije stići do cilja ukoliko budete rješavali jedno po jedno pitanje. U poslepodnevnim časovima nemojte ništa ozbiljno raditi, opustite se i uživajte.

Sport dana – badminton

Lav

Danas ćete zablistati na poslu. Ideja koju budete iznijeli pred kolektiv biće zaista impresivna i nikoga neće ostaviti ravnodušnim. To će za vas biti veliki plus i očekuje vas siguran naperedak. Povedite računa o tome ko vam je pravi prijatelj a ko ne. Iskoristite svoju intuiciju koja će vas voditi pravim putem.

Sport dana – košarka

Djevica

Okolina ne poštuje vaše stavove na način na koji biste i to željeli i to vas vrijeđa. Nemojte srljati da previše mijenjate trenutno stanje. Neke stvari nijesu u vašoj moći, zato nemojte ni da vas brinu i vrijeđaju. Imajte vjere u sebe i kad tad će se pokazati prava istina.

Sport dana – odbojka

Vaga

Problemi koji vam se motaju po glavi danas doprinose tome da vas ljudi iz vaše najblize okoline izbjegavaju. Suočite se sa istinom – oni postoje samo u vašoj glavi! Popričajte o ovome sa nekim u koga imate povjerenja. Radeći na tome, osjećaćete se manje izolovani od ostatka svijeta.

Sport dana – stoni tenis

Škorpija

Ono što ste dugo prizeljkivali najzad postaje stvarnost – dobićete dugo željeni poklon danas. Ne zaboravite da profesionalne obaveze ispunjavate i poslovnu situaciju držite pod kontrolom. U popodnevnim časovima, razgovor sa jednom bliskom osobom pomoći će vam da se riješite nepotrebne tenzije. Moguća glavobolja.

Sport dana – rukomet

Strijelac

Vi prezirete površnost. Danas ćete, na žalost, imati utisak da svi oko vas govore samo o tome ko je sta obukao, šta je kupio, kakav automobil vozi i slično. Nervira vas to što svi zaboravljaju na prave ljudske vrijednosti.

Sport dana – tenis

Jarac

Danas se problemi mogu pojaviti samo ako stvari ne shvatite dovoljno ozbiljno. Čuvajte se nepromišljenosti. Držite se dobro poznatih puteva i osoba koje su od povjerenja. U večernjim časovima nađite način da uspostavite duševni mir. Mogli biste da odete u pozorište, bioskop ili izađete u kafić.

Sport dana – bejzbol

Vodolija

Na početku ste nečega zaista jedinstvenog. Zbog situacije koja se odvija po planovima, narednih dana bićete puni samopouzdanja.

Sport dana – ragbi

Ribe

Vi želite puno toga da uradite, al iimate malo vremena. Obavezno se posvetite najbližim prijateljima i saslušajte sta imaju da vam kažu. Novo prijateljstvo vas očekuje u večernjim časovima.

Sport dana – boks

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име