Danas je Merkur već potpuno usporio svoj hod i sprema se za retrogradno kretanje. Stoga je potreban poseban oprez u komunikaciji i saobraćaju. Komunikacije neće manjkati, ali zbog površnosti možete previdjeti neke informacije i napraviti grešku. Pokušajte da se više zabavljate i igrate i ne opterećujete se ozbiljnim i zahtjevnim projektima. Ne insistirajte na kritikovanju i traženju grešaka, kao i nametanju odgovornosti drugima.

Ovan

Ukoliko se vaši poslovno-finansijski ciljevi ne uklapaju u zajedničke interese, ne budite pretjerano sujetni ili lakomisleni. Promijenite svoju prvobitnu strategiju, kako biste sačuvali osnovne interese pred saradnicima. Nema razloga da igrate neku dvostruku ulogu ili da prikrivate dio istine. Moguća nervoza.

Sport dana – odbojka

Bik

Suviše strogo ocjenjujete nečije ponašanje i odbijate mogućnost za daljom saradnjom. Kategorično branite svoje poslovne interese, čak i po cijenu da vaši saradnici imaju drugacije mišljenje. Nema potrebe da pokrećete neku “osjetljivu temu” i na takav način da iritirate partnera. Pažljivije birajte riječi koje koristite.

Sport dana – boks

Blizanci

Ne dobijate odgovore koje očekujete, već slušate razne izgovore o stvarima koje vam neko uskraćuje. Prepoznatljive fraze ne znače mnogo. Zbog loše koncentracije teško uspostavljate nove poslovne kontakte.

Sport dana – košarka

Rak

Djelujete raspoloženo i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu. Potrebno je da osmislite akciju koja donosi zajedničku korist ili perspektivnu reklamu. Sve je moguće, ako pravilno povezujete informacije sa kojima raspolažete. Objasnite svom partneru da imate slične želje i interesovanja. Potreban vam je savjet.

Sport dana – ragbi

Lav

Pažljivo razmislite o nečijem upozorenju, prije nego sto se upustite u novi izazov ili poslovnu avanturu. Stvari koje činite bez nečijeg odobravanja, predstavljaju potencijalni rizik. Važno je da održite dobar saradnički odnos. Suviše insistirate na stvarima koje ne nailaze na dobar prijem u vašoj okolini.

Sport dana – badminton

Djevica

Stvari koje prećutkujete pred saradnicima, prije ili kasnije mogu da vas dovedu u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija, tako da vaše prognoze ili obećanja pred saradnicima zvuče neubjedljivo. Partner pokusava da vam pomogne ili da vas oraspoloži, na neki sebi svojstven način.

Sport dana – rukomet

Vaga

U zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum, kao i da se aktuelni problemi rješavaju u najkraćem roku. Korektno ispostujte zajednički dogovor.

Sport dana – fudbal

Škorpija

Djelujete vrlo odlučno i ambiciozno. U susretu sa saradnicima provjeravate različite informacije koje utiču na zajedničke razultate. Upotrijebite svoju pamet u onoj mjeri koliko je potrebno, da zaštitite poslovno finansijske interese.

Sport dana – golf

Strijelac

Ostavljate ozbiljan utisak na svoju okolinu i neko podržava vaše ideje. U susretu sa saradnicima, potrebno je da zadovoljite različite kriterijume i da odredite svoje prioritetne ciljeve. Nema razloga da oklijevate u nečem drušvu. Dovoljan je snažan impuls, da osjetite promjene u raspoloženju i da usmjerite misli ispravno.

Sport dana – snuker

Jarac

Djelujete sumnjičavo u susretu sa jednom osobom, tako da odbijate nečije komentare i kritizersko mišljenje. Ukoliko se previse udaljavate iz saradničkih krugova, očekuju vas dodatne komplikacije i teži uslovi.

Sport dana – tenis

Vodolija

Zamjerke koje vam neko upućuje ne predstavljaju veliki prekršaj. Ako je riječ o različitim stavovima, potrebno je da usaglasite poslovne interese. Svoju energiju usmjerite ka korisnim ciljevima.

Sport – bejzbol

Ribe

Neko vas upozorava da se pridržavate utvrđenih pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Prihvatite dobar savjet i završite sve započete poslove u predviđenom roku.

Sport dana – stoni tenis

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име