Astro Sport 20.11.2021. Danas je najmirniji dan ove nedelje...

Subota je najmirniji dan ove nedelje. Možete je provesti u većoj tišini, udobnosti svog doma i sa najbliskijim ljudima. Osjećate stabilnost i mir unutar sebe. Ovog dana se pripremajte za nedelju kada će ponovo biti dinamično.

Ovan

Mnoge situacije na poslovnoj sceni djeluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Upotrebite svoju blic inteligenciju i poslovnu energicnost kako biste ostvarili najbolje rezultate. Ponekad treba reagovati na osnovu prvog impulsa. Ne želite da vas neko sputava u izrazavanju osjećanja, jer ste veoma ranjivi.

Sport dana – ragbi

Bik

Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rješavanja poslovnih dilema. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju, svaki podsticaj u vama pokreće kreativnu energiju i želju za dokazivanjem.

Sport dana – rukomet

Blizanci

Pokušavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahtjeve u pravcu koji vama najviše odgovora. Sve je moguće, pod uslovom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mjestu. Važna je taktika koju koristite u susretu sa saradnicima.

Sport dana – odbojka

Rak

Primjećujete da se događaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove poslovanja. Nema razloga da se distancirate od svojih saradnika. Izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i bliskim prijateljima.

Sport dana – bejzbol

Lav

Ne volite da vam neko postavlja različite ulove i da utiče na vaš poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja. Nema razloga da ulazite u nove konfliktne situacije.

Sport dana – snuker

Djevica

Postoje različite zamjerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Bolje je da sa riječi pređete na djela, prokažite na ličnom primjeru šta sve očekujete od svojih saradnika. Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju, osjećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rješenje.

Sport dana – golf

Vaga

Ponekad je teško procijeniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese prihvatite nečiju asistenciju. Postoje događi koji zahtijevaju udruživanje ili timski rad.

Sport dana – fudbal

Škorpija

Prinđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nijesu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspješnu akciju i prilagoditi se na različite aspekte poslovne saradnje. Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osjetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju posledičnu vezu.

Sport dana – tenis

Strijelac

Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom djeluje, kao uspješna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i djelujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima. Određene okolnosti natjeraće vas da promijenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa odlukama.

Sport dana – boks

Jarac

Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje vam podrška koju dobijate. Učinite sve što je potrebno da iskombinujete različite ciljeve i lično zadovoljstvo. Prava mjera vrijednosti i uspješne formule donose novi uspjeh.

Sport dana – badminton

Vodolija

Djelujete samouvjereno i donosite blic procjenu, na sreću mnoge okolnosti su na vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja. Konsultujte još nečije mišljenje, prije nego što se opredijelite za novo rješenje.

Sport dana – stoni tenis

Ribe

Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su vaša procjena i način djelovanja od zajedničkog interesa. Prihvatite različite mogućnosti poslovne edukacije ili usavršavanja.

Sport dana – košarka

Postavi odgovor