Ovu nedelju završavamo u radnoj atmosferi. Probudiće se perfekcionizam. Nerviraće vas sitnice danas. Bićete skloni kritikovanju ili hipohondriji. Fokusirajte se na obaveze, zadatke, spremanje i svoje zdravstvene navike. Promjene se mogu lakše napraviti. Osjetljiva su crijeva. Nadutost stomaka. Ove nedelje su prozvani Bikovi i Vage u znaku i podznaku.

Ovan

Uporno insistirate na svojim poslovnim ciljevima i koristite pouzdane metode u susretu sa saradnicima. Umijete da ostvarite željeni efekat, a po potrebi koristite i neke skrivene adute. Zadovoljni ste kada se sve odvija u skladu sa vašim potrebama.

Sport dana – bejzbol

Bik

Smisao za dobru procjenu mogućnosti i poslovnu organizaciju učinice da efikasno ostvarite svoje ciljeve. Svjesni ste svojih prednosti u odnosu na druge poslovne konkurente i to vam uliva dodatnu sigurnost.

Sport dana – stoni tenis

Blizanci

Postavili ste sebi visoke ciljeve i sada želite da poboljšate poslovni standard. Sve ima svoju cijenu, odlučite kome ili čemu želite da date osnovnu prednost. Ponekad morate da prihvatite i određene ustupke koji nijesu po vašoj volji.

Sport dana – rukomet

Rak

Postoje određena ograničenja koja morate da prihvatite u skladu sa poslovnom situacijom u kojoj se nalazite. Na stepen vašeg uspjeha utiče i odnos sa saradnicima, nemojte dozvoliti da vas neko nepravedno kažnjava.

Sport dana – boks

Lav

Imate raznovrsna interesovanja, ali ne možete da se opredijelite za najbolje rješenje. U želji za ličnim dokazivanjem učinićete ono što drugi ne mogu, prevagnuće vaša ambiciozna potreba da zasijenite svoju okolinu.

Sport dana – fudbal

Djevica

Stalo vam je da promijenite sadašnje okolnosti i ne prihvatate delimične rezultate. Pozitivan stav i jaka volja djeluju podsticajno u svakom pogledu. Ali, postoji granica do koje možete da utičete na svoju okolinu.

Sport dana – tenis

Vaga

Umijete da prepoznate povoljnu priliku na poslovnoj sceni i da napravite dobar izbor. Možete da ostvarite spoj različitih kombinacija, koje će vam donijeti poslovni uspjeh i ličnu satisfakciju ili zadovoljstvo. Nemojte dozvoliti da se partner previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Održite dobro raspoloženje.

Sport dana – badminton

Škorpija

Stalo vam je da ostvarite uspješne rezultate u različitim pravcima i kategorično ne odustajete od svojih poslovnih kriterijuma. Ponekad je potrebno da se dokazujete pod skoro nevjerovatnim okolnostima, ali sve je moguće kada imate dobru viziju.

Sport dana – ragbi

Strijelac

Osjećate priliv kreativne energije i djelujete aktivno na različitim stranama. Uspjeh vas motiviše da se dokazujete u novim poslovnim situacijama, bez obzira na stepen rizika ne želite da odustajete od svojih ciljeva.

Sport dana – golf

Jarac

Pozitivni uzori mogu da vam posluže kao dobro rješenje za neke sporne situacije. Ugledajte se na nekog ko ima više znanja ili iskustva za poslovne pregovore. Nema razloga da donosite ishitrene odluke i da rizikujete.

Sport dana – košarka

Vodolija

Djelujete optimistično i osmjeh zadovoljstva se nalazi na vašem licu. Skoro sve što zamislite umijete i da ostvarite na dobar način. Prihvatite različite mogućnosti poslovnog izražavanja i udružite svoje interese sa uticajnim saradnicima.

Sport dana – odbojka

Ribe

Postoje različita mišljenja među saradnicima, najbolje je da udružite svoje interese sa provjerenim partnerima. Zona poslovnog rizika se ne preporučuje kada postoji niz okolnosti koje ne poznajete dovoljno, budite razumni i promišljeni.

Sport – snuker

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име