Ovog utorka vas vaša nestrpljivost može odvesti u neslaganja sa okolinom. Ukoliko vam dan počne sa lijepom komunikacijom i skladnim emotivnim odnosima, drugi dio dana može izazvati strah da nešto ne izmakne kontroli. Potreba za manipulacijom biće prisutna danas, sve iz straha od gubitka. Različite situacije mogu izazivati bijes i ljutnju.

Ovan

Neke poslovne odnose moraćete da raščistite, naročito ukoliko se bavite privatnim biznisom, jer će partneri biti veoma zahtjevni. Spremni ste na kompromis i dogovor. Tajna veza, u kojoj ste, mogla bi da vam smeta i ne bi ste mogli tek tako jednostavno da je prekinete. Odradite kompletnu analizu organizma!

Sport dana – skijanje

Bik

Može doći do sukoba sa rukovodiocima i autoritetima. Izbjegavajte da iznosite svoje mišljenje, jer radite sami protiv sebe. Vidjećete da je partner zainteresovan za vas više nego što ste mislili. Najviše bi vam prijao boravak u prirodi.

Sport dana – odbojka

Blizanci

Problemi se pojavljuju jedan za drugim. Mnogo toga očekujete od autoriteta, ali za sada su moguća samo obećanja. Aktuelno je pitanje zajedničkog života i planiranje trudnoće. Oko tog pitanja savjet vam je da usporite. Osjetljivi su vam zglobovi i koža.

Sport dana – tenis

Rak

Stabilni prihodi će vam u velikoj mjeri pomoći da se riješite dugova i potraživanja iz prošlosti. Još uvijek odmjeravate partnera i probate sebe da zamislite u tom odnosu na duže staze. Ima tu još nešto da se riješi prije nego što donesete sigurnu odluku. Vrijeme je ipak da se malo opustite!

Sport dana – boks

Lav

Nijeste u potpunosti zadovoljni kako se odvija situacija na poslovnom planu, smatraćete da ste na neki način potcijenjeni i bez pravog razloga gurnuti u stranu. Budite tu za svoje prijatelje, dolazi vrijeme kada će njihova podrška biti neprocjenjiva. Možete imati manje probleme sa pritiskom, a to je posledica masne hrane koju konzumirate.

Sport dana – badminton

Djevica

Svu svoju pažnju usmjerićete na poboljšanje komunikacije i saradnju sa kolegama i poslovnim partnerima, te na rezultate nećete morati dugo da čekate. Ako imate bilo kakvu emotivnu želju, sada je trenutak da je ostvarite. Trebalo bi da se zapitate šta činite svom organizmu, jer ste strastveni pušač.

Sport dana – košarka

Vaga

Na finansijskom planu biće nestabilno, možete imati veće novčane izdatke. Zaželjeli ste se prijatelja i mirnih druženja. Na ljubavnom planu situacija je vise nego interesantna. Stalno se trudite da stignete do srca jedne osobe. Možete imati stomačne tegobe. Obratite se nutricionisti, odaberite pravilan način ishrane.

Sport dana – rukomet

Škorpija

Iskoristite ovaj dan za kratkoročne poslove ili one na ugovor, za sve ono što želite da završite na lakši način. Budite iskreni prema partneru i ne dozvolite da u vaš život uđe nepovjerenje, a kasnije i netrpljivost. Glavobolja.

Sport dana – snuker

Strijelac

Ovaj dan može doneti određene poteškoće, slabiju saradnju sa kolegama ili vaše ideje pretpostavljeni jednostavno neće razumjeti. Ukoliko ste usamljeni i emotivno neispunjeni, sačekajte – kreću nova poznanstva. Provjerite takođe svoju krvnu sliku, jer možete očekivati pad gvožđa zbog velikih napora koje ste imali.

Sport dana – šah

Jarac

Borićete se sa napetim poslovnim situacijama, u kojima ćete morati da date najbolje od sebe i da odreagujete na pravi način. Kada se sve sabere i oduzme, uvijek se vraćate na iste teškoće – emotivne odnose. Ako želite da riješite neku staru svađu ili nesporazum, ne oklevajte! Očekujte pad energije, jer vas sve polako sustiže, a vi najbolje znate koliko ste se zapustili.

Sport dana – stoni tenis

Vodolija

Poslovni saradnici će postavljati visoke zahtjeve pred vas i sada će vaša organizovanost i spremnost na detaljan i analitički rad biti na probi. Sada je vrijeme za atraktivna i pozitivna dešavanja na emotivnom planu. Odmaranje od svakodnevnih obaveza će vas rasteretiti.

Sport dana – fudbal

Ribe

Vrijeme je da konačno izađete iz sjenke i zauzmete mjesto koje vam zasluženo pripada u poslovnoj hijerarhiji. Bliskost sa partnerom splasnuće do kraja dana, pa se možete lako okrenuti drugim interesovanjima. Čim malo zastanete, savladaće vas umor. Posvetite se svom zdravlju i ishrani.

Sport dana – yoga

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име