Danas, od početka dana osjetiće se dobro raspoloženje i priliv pozitivne energije.

Ovo je sjajan dan u kojima će mnogi imati emotivne susrete u kojima će uživati. Izuzetno je povoljno vrijeme za početak novih veza. Oni koji upoznaju danas novu osobu, imaće osjećaj da su našli i prijatelja i partnera u jednoj osobi.

Oni koji su zauzeti danas mogu više vremena provesti sa partnerom, i to će biti zaista lijepi trenuci. Partner može biti prilično velikodušan i pokazivati emocije više nego inače.

Poziv za druženje koji danas dobijete, ispostaviće se kasnije i vrlo interesantan, jer možete upoznati više novih ljudi koji će vam se dopasti i koji vam na dalje mogu biti bliski.

OVAN

Maksimalno ste posvećeni obavezama. Dobijate povoljne vijesti od inostranih saradnika. Raspoloženi ste za druženje, ali ne uspijevate da upoznate osobu koja bi vas zainteresovala.

Sport dana – košarka

BIK

Ne uspijevate da prevaziđete probleme na poslu i zbog toga ste danas prilično nervozni. Imate utisak da vrijeme prolazi, a vi nikako da se pomaknete sa istog mjesta. Bračni partner vam pruža podršku.

Sport dana – stoni tenis

BLIZANCI

Razrađujete poslovne planove sa nadređenom osobom. Imate slične stavove tako da je razgovor produktivan. Imate priliku da uđete u neobaveznu aferu, ali vas druga strana ne privlači.

Sport dana – boks

RAK

Poslovna situacija je stabilna i zadovoljni ste kako se posao odvija. Očekuje vas danas kontakt sa predstavnicima medija. Uživate u vremenu provedenom sa partnerom. On zna kako da vas opusti.

Sport dana – rukomet

LAV

Zadovoljni ste kako se posao odvija. Smatrate da obim poslovne saradnje može da se poveća i nudite nove poslovne mogućnosti drugoj strani. Uživate u emotivnoj i stabilnoj vezi.

Sport dana – badminton

DJEVICA

Atmosfera na poslu je i dalje naelektrisana. Radite pod tenzijom i u suštini ste nezadovoljni i poslom i naročito finansijama. Odličan je dan za novo poznanstvo. Druga strana vam djeluje emotivno stabilno.

Sport dana – pikado

VAGA

Posao kao da se odvija sam od sebe. Posjedujete znanje i iskustvo i radne obaveze su postale rutinske, bez izazova. Bračni partner je nezainteresovan, ali vi i dalje gajite emocije prema njemu.

Sport dana – fudbal

ŠKORPIJA

Neke stvari pokušavate da riješite maltene na silu. Ako nešto ne ide bolje da to prihvatite i fokusirate se na druge obaveze. Zadovoljni ste odnosom sa partnerom i to je najsvjetlija tačka u vašem životu.

Sport dana – skijanje

STRIJELAC

Prilično ste nervozni jer se posao ne odvija kako očekujete. Neplanirane teškoće odlažu realizaciju planova. Imate dobru komunikaciju sa partnerom koji pokušava da vas opusti i oraspoloži.

Sport dana – šah

JARAC

Pripadnici medija pokušavaju da stupe u kontakt sa vama. Ne zanima vas javni nastup i eskivirate ih. Očekuje vas razgovor sa bračnom partnerom o potomstvu.

Sport dana – yoga

VODOLIJA

Ne uspijevate da nađete zajednički jezik sa poslovnim partnerima. Kamen spoticanja su finansije. Vi ste štedljivi, a druga strana sklona riziku. Uživate u upoznavanju i dobroj komunikaciji sa simpatijom.

Sport dana – tenis

RIBE

Raspoloženi ste, optimistični i vrijedni. Imate velika očekivanja kada je posao i kada su finansije u pitanju. Zadovoljni ste vezom. Imate utisak da je konačno došlo do stabilizacije.

Sport dana – odbojka

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име