Ovu nedelju završavamo tranzitom Mjeseca kroz Blizance, što bi trebalo da vam donese lakoću i potrebu za igrom i smijehom. Danas budite više sa svojom djecom ako ih imate. Ovog dana očekujte više komunikacije, poziva i poruka. Nemojte insistirati da nekoga ubijedite u svoje mišljenje. Neće vas razumjeti i doći će do nesporazuma. Neko će vam nešto reći što vam se neće svidjeti. Zanemarite to, prolazno je. U večernjim časovima se ne prejedajte.

Ovan

Nesporazum između vas i jednog prijatelja navešće vas da razmišljate gdje ste pogriješili. Najvjerovatnije ste se našli na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme. Vaš prijatelj najvjerovatnije ima finansijske poteškoće o kojima mu je neprijatno da govori. Sačekajte nekoliko dana i provjerite kako stvari stoje. Ne brzajte.

Sport dana – snuker

Bik

Neko bi mogao da vas prekine u vremenu koje ste posvetili bavljenju spiritualnim ili metafizičkim stvarima. Ne prija vam ovakvo ponašanje, ali nemate energije da se toj osobi suprostavljate. Nema razloga za brigu. Dozvolite joj da kaže šta želi, a drugima prepustite učestvovanje u debati.

Sport dana – badminton

Blizanci

Neko iz vašeg okruženja će imati potrebu da javno nastupa ili da učestvuje u diskusiji. Generalno, nemate ništa protiv toga, ali danas ne želite da u tome učestvujete. Pa ipak, stisnite zube i učinite to. Ne plašite se da vašim prijateljima kažete kako se osjećate. Oni ne žele da vam bude neprijatno i zato su jako umjereni.

Sport dana – košarka

Rak

Namjera da prisustvujete nekom festivalu, zabavi ili društvenom okupljanju danas će biti osujećena zastojem u saobraćaju. Ovo može da bude veoma stresno za vas, ali ne dozvolite da vas to zaustavi. Veoma je važno da danas provedete vrijeme sa prijateljima. Zaslužili ste da se zabavite! Ne dozvolite da vas išta spriječi.

Sport dana – golf

Lav

Neke nepromišljene riječi će povrijediti vaša osjećanja. Vjerovatno onaj koji ih je uputio, nije imao takvu namjeru. Ovo mnogo više govori o toj osobi, nego o vama. Provedite veče okruženi ljudima u čijem prisustvu se prijatno osjećate i do kojih vam je stalo. Moguća su jako prijatna i lijepa iznenađenja.

Sport dana – ragbi

Djevica

Nepozvani gosti bi mogli da vam prouzrokuju stres danas. Želite da provedete dan odmarajući se, ali sada treba da zabavljate ljude. Ovo vas mnogo iritira. Najbolje bi bilo da zadržite osmjeh i odigrate ulogu ljubaznog domaćina. Budite uljudni, a nakon toga se odmarajte. Ne dozvolite da bilo ko utiče na vaše raspoloženje.

Sport dana – odbojka

Vaga

Stres koji ste imali u poslednje vrijeme mogao bi danas da vas navede da potrošite gomilu novca na nepotrebne stvari kako biste ga se oslobodili. To nije loše, samo je važno da vodite računa da to što kupujete bude korisno, a ne puko bacanje novca, kog niko nema na pretek. Budite veoma racionalni.

Sport dana – tenis

Škorpija

Dan je kao stvoren da ga provedete napolju. Ako ne možete, ostanite kod kuće, pogasite sve telefone i opustite se maksimalno. Danas je vaš dan. Izbjegnite sve porodične probleme, stresove prijatelja i ljutnju partnera i ugodite sebi. Dosta ste se davali drugima. Potrebno vam je vrijeme samo za vas. Veća nervoza.

Sport dana – fudbal

Strijelac

Nerazumijevanje ili rasprava sa nekim od članova porodice mogla bi vam pokvariti raspoloženje od samog jutra. Ako ne zakočite, mogli biste se dotaći nekih problema koje već dugo potiskujete i napraviti veliku svađu. Svi ste pod stresom i treba da shvatite da se raspravom ne rješava ništa. Nemojte da prenagljujete.

Sport dana – boks

Jarac

Uznemiravajući san mogao bi da vas pogodi i navede da se probudite usred noći. Vratite se u realnost i ne dozvolite da san toliko loše utiče na vas. Ostanite mirni i prihvatite da su snovi jedno, a stvarnost nesto sasvim drugo. Budite jako umjereni.

Sport dana – rukomet

Vodolija

Neočekivani problem sa zadatkom koji danas treba da obavite mogao bi da vas uznemiri i izbaci iz redovnog kolosjeka. Ne prenosite nervozu na članove porodice, jer biste mogli izazvati raspravu i niz neprijatnih situacija. Zapamtite da svako ima svoje probleme, pa ne prenosite nervozu na okolinu.

Sport dana – stoni tenis

Ribe

Danas ćete imati neočekivanu jurnjavu na sve strane i gomilu neplaniranih obaveza koje nikako nećete moći da izbjegnete. Potrudite se da ostanete skoncentrisani i ništa ne propustite. Uveče se nemojte forsirati već se odmorite, kako ne biste bili pod stresom i naškodili svom zdravlju. Nemojte žuriti za bilo šta.

Sport dana – bejzbol

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име