Danas imamo dva planetarna aspekta koja djeluju – jedan je vezan za Merkura, drugi za Veneru. Prvi aspekt donosi ozbiljne teme, važne odluke i razgovore. Popravite kvar na automobilu ili nekom uređaju. Donesite bitnu odluku za dalju budućnost i dugoročne planove. Posvetite se nekoj zahtjevnoj obavezi.
Aspekt Venere donosi lijepe vesti i događaje u polju ljubavi i novca. Nova romansa. Upoznavanje preko prijatelja ili društvenih mreža. Ovo ne mora dugo da traje, ali će biti interesantno iskustvo. Otvorite se za novo, neočekivano i instant upoznavanje. Pokloni.

OVAN

Situacija na poslu vam je danas uobičajena, ništa se iznenada neće dešavati. Vi ste navikli na neplanirane okolnosti i svojom energijom ih uspješno rješavate. Ukoliko ste bez posla, može se desiti da se potencijalnom poslodavcu dopadnete tokom razgovora.

Sport dana – badminton

BIK

Danas možete biti jako tvrdoglavi na poslu kada je u pitanju sprovođenje nekih novih planova i mogućnosti. Smatraćete da vam to sada nije potrebno i da treba da sačekati bolji momenat. Oni koji su bez posla, treba još neko vrijeme da sačekaju na adekvatnu ponudu.

Sport dana – košarka

BLIZANCI

Ukoliko bude nekih trzavica na poslu, nemojte burno reagovati i nemojte ulaziti u rasprave sa nadređenim, jer vas to može koštati buduće karijere. Oni koji su bez posla, svoju tenziju kada su u pitanju pregovori u vezi novog posla, treba da obuzdaju.

Sport dana – odbojka

RAK

Imate osjećaj da ste mogli posao koji ste već prije par dana završili, mogli da završite na drugačiji način i da bi taj način mogao biti bolji. Ukoliko ste bez posla, smatraćete da ste propustili priliku koja je mogla da bude jako dobra za vas, zbog nesporazuma u komunikaciji.

Sport dana – tenis

LAV

Iako imate energije na pretek i vaša energija plijeni gdje god da se pojavite, danas možete biti malo lijeni kada je posao u pitanju. Vjerovatno vas je stigao sav godišnji umor i smatrate da treba da odmorite i da imate pravo na to.

Sport dana – ragbi

DJEVICA

Na poslu ćete se danas kretati jako bezvoljno i tromo. Više ćete vremena provoditi u razgovoru sa kolegama nego što ćete se fokusirati na posao. Oni koji su bez posla, dan provode u društvu osobe koja im može pomoći.

Sport dana – snuker

VAGA

Dan provodite u jako prijatnoj atmosferi. Dobra komunikacija je sa saradnicima i nadređenim će obilježiti ovaj dan. Oni koji su bez posla, posao mogu potražiti kod osobe sa kojom su u prethodnom periodu imali isti pogled na posao.

Sport dana – bejzbol

ŠKORPIJA

Budite pažljivi kada je sklapanje novih poslova u pitanju. Prije nego što nešto dogovorite, provjerite da li vam uslovi u potpunosti odgovaraju. Oni koji su bez posla, bilo bi dobro da sačekaju sa potragom istog jer im možda ponuđeni uslovi neće odgovarati.

Sport dana – rukomet

STRIJELAC

Danas možete biti žrtva intriga vaših kolega. Nećete ni znati da oni koji vam se predstavljaju kao prijatelji i koji vam djeluju naklonjeno, zapravo vam i ne misle dobro i smeta im vaša borbenost i želja da napredujete i date sve od sebe.

Sport dana – stoni tenis

JARAC

Ukoliko dođe do nekog konflikta između vas i kolega, nemojte burno reagovati, već mu odgovorite argumentovano, onako kako vi umijete. Ukoliko ste bez posla, moguće je da ćete imati nesporazum sa potencijalnim poslodavcem.

Sport dana – boks

VODOLIJA

Danas se nećete toliko prijatno osjećati na poslu i u poslovno okruženju. Moguće je da ćete razmišljati da li da se i dalje zadržite na tom poslu ili da nastavite sa potragom drugog. Ukoliko ste bez posla, sačekajte povoljnije vrijeme za potragu istog.

Sport dana – fudbal

RIBE

Danas se možete poprilično naljutiti na saradnike, jer će vam na loš način saopštiti neku novost u vezi vašeg posla. Bićete iznenađeni njihovom bezobzirnošću. Ako ste bez posla, možete očekivati da vam prijatelji ponude neki posao.

Sport dana – golf

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име