Nedelju završavamo u pozitivnom duhu, gdje jedino možete i trebate pretjerati sa smijehom i šalama, dok sa količinom hrane i pića ipak trebate biti umjereni. Povoljne vijesti iz inostranstva, o nekim sertifikatima i zvaničnim dokumentima. Ukoliko imate zdravstvene simptome oni se mogu pojačati danas. Pripazite na imunitet.

Ovan

Brige u vezi jednog člana porodice će vam danas oduzimati mnogo vremena i energije. Ova osoba najvjerovatnije neće da se povjerava nikome, pa ni vama. Najbolje bi bilo da joj se sklonite s puta i da je ne zapitkujete previše. Kada dođe pravi momenat, vi ćete biti prva osoba kojoj će se obratiti za savjet.

Sport dana – tenis

Bik

Član porodice ili komšija će vam možda reći nešto, a vama ce intuicija govoriti da nije iskren. Ne mora da znači da ima loše namjere, nego da da vas poštedi nekih negativnih osjećanja. Najbolje bi bilo da ne insistirate da vam kaže istinu. Ovoga puta, zaista nema potrebe da je čujete – neće vam donijeti ništa dobro.

Sport dana – ragbi

Blizanci

Prijatelj koji ima finansijskih poteškoca bi mogao danas da vam se pojavi pred vratima. Vi ga ne simpatišete pretjerano, a zasigurno nećete ni u buduće, s obzirom da ce od vas tražiti novčanu pozajmicu. Svjesni ste da pare troši na pogrešne stvari i ne želite u tome da učestvujete. Ne podliježite pritisku nikako.

Sport dana – badminton

Rak

Da li ste danas dobili zadatak na poslu, a bez tačnih uputstava kako da ga izvršite? Ako je tako, vjerovatno se osjećate pomalo izgubljeno. Potrudite se da svakako tražite dodatna objašnjenja – nije poželjno da stvari radite na svoju ruku, naročito ako je u pitanju velika odgovornost. Ne radite ništa dok ne bez uputstava.

Sport dana – rukomet

Lav

Vjerovatno ste uzbuđeni zbog predstojećeg putovanja, ali nijesu vam poznati baš svi detalji aranžmana. Ne dozvolite da se razočarate kada shvatite da nijeste dobili ono što vam je obećano. Na vrijeme provjerite sve sitnice, ako treba i nekoliko puta. Nakon toga, jedino što vam ostaje je da uzivate u predstojećim danima!

Sport dana – snuker

Djevica

Danas ćete provesti dosta vremena razmisljajući o vašim dugoročnim ciljevima. Sta je to što zapravo želite? Da li ste sasvim sigurni da imate pravi uivd u vaše mogućnosti i cjelokupnu situaciju? Ako smatrate da ste se oko nekih stvari previše zaletjeli, da su vam nedostižne, ne gubite nadu. Budite uporni.

Sport dana – odbojka

Vaga

Neko u vašoj blizini danas će biti uznemiren i vi nećete moći nikako da ostvarite komunikaciju. To može da vam pokvari cjelodnevnu atmosferu. Vjerovatno ćete se pitati da li je ta osoba uznemirena zbog vas. Nemojte da vas to opterećuje. Strpite se da se sama otvori i kaže sta je muči. Budite jako taktični.

Sport dana – fudbal

Škorpija

Danas bi vas mogle uznemiriti neke neprijatne vijesti iz daleka. To bi se moglo negativno odraziti na vaš posao ako ne budete pažljivi. Vaš um mogao bi da odluta sa posla i da doživite niz komplikacija. Pokušajte da se skoncentrišete. Sve sto čujete manje je strašno nego što vama djeluje u datom trenutku.

Sport dana – boks

Strijelac

Vi ste jednostavno neko ko prihvata sve u životu i snalazi se u svim situacijama. Neki vaš prijatelj ima novčane probleme, pomozite mu.

Sport dana – košarka

Jarac

Danas ćete imati posjetu, ali vjerovatno nećete biti srećni zbog toga. Osoba o kojoj se radi će biti rasijana i ćutati sve vrijeme, što će vama stvoriti neprijatnost. Vjerovatno se radi o nekome ko ima veliki problem. Probajte da razgovarate otvoreno i pomognete joj ako možete. Ako ne, nemojte joj ni zamjeriti nikako.

Sport dana – bejzbol

Vodolija

Danas ćete putem telefona primiti neku iznenadnu vijest ili informaciju o nekoj osobu koju vi poznajete. Nemojte vjerovati u sve što čujete. Ako se radi o vama važnoj osobi, raspitajte se dublje i dobro razmislite da li je to istina ili samo trač, a ukoliko je neko nebitan, ni ne treba da vas zanima. Imate dosta energije.

Sport dana – stoni tenis

Ribe

Ako ste danas planirali kupovinu, nekog luksuznog predmeta na primjer, možda je vrijeme da to odložite za neku drugu priliku. Zvijezde vam savjetuju da danas nije naročito povoljan trenutak za to. Mogli biste proći loše, jer ćete potrošiti preveliku količinu novca, a nećete biti zadovoljni.

Sport dana – golf

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име