Kada se oslobodite nepotrebnog i suvišnog iz svog života, ovu subotu možete da iskoristite za kreiranje svojih planova, donošenje jasnih odluka, i važnih dogovora. Imate jasnu viziju sopstvenog života u budućnosti, kao i dovoljno vjere da započnete novim putem.

Ovan

Vase raspoloženje se nalazi na vrhuncu. Završavate jedan važan posao koji vam uliva osjećaj samopouzdanja. Važno je da osjetite dodatnu psihološku, materijalnu ili emotivnu sigurnost.

Sport dana – košarka

Bik

Odbijate da prihvatite nečiju uslugu, koja vas obavezuje na partnerstvo pod određenim uslovima. Izbjegavajte različite vidove ucjenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju nameće neko od saradnika.

Sport dana – rukomet

Blizanci

Ukoliko neko kritikuje vaše ideje ili ponašanje, pokažite da imate dovoljno sluha i prihvatite sve korisne sugestije. Važno je da poboljšate poslovni rejting i da udružite svoje interese sa uspješnim ili uticajnim saradnicima.

Sport dana – tenis

Rak

U dogovoru sa jednom osobom završavate posao koji djeluje vrlo perspektivno. Dobar glas daleko se čuje, tako da vas očekuje neki vid uticajne reklame ili dobitak. Postoji dobar povod da proslavite svoj uspjeh.

Sport dana – bejzbol

Lav

Vaš entuzijazam, samopouzdanje i ponos mogu da se protumače na različite načine, stoga pažljivije birajte riječi koje koristite u društvu saradnika ili u javnom zivotu. Potrebna je veća mudrost da izbalansirate svoje želje i mogućnosti.

Sport dana – badminton

Djevica

Nalazite se u sjajnoj prilici da udvostručite svoje poslovno-finansijske rezultate. Nemojte dozvoliti da se neko sa strane upliće u vašu koncepciju ili u planove koje sprovodite. Nema razloga za lažnu skromnost u bilo kom pogledu.

Sport dana – stoni tenis

Vaga

Nečija priča na vas ostavlja suprotan efekat, tako da i vaši odgovori po sličnom obrascu zvuče kontradiktorno. Nema potrebe da se rasplinjavate na različite strane i da se opterećujete sa nekim ambicioznim ciljevima.

Sport dana – odbojka

Škorpija

Ukoliko ste dovoljno odgovorni za ono što činite, nemojte dozvoliti da vas iznenada pokolebaju nove informacije ili nečija priča. Važno je da ispunite svoja obećanja ili neka utvrđena pravila u poslovnoj saradnji.

Sport dana – ragbi

Strijelac

Ukoliko vam se ne dopada nečija uloga ili ponašanje, strpljivo sačekajte na pravi momenat za poslovnu akciju. Važno je da pravilno procijenite svoje želje u odnosu na realne mogućnosti koje imate.

Sport dana – golf

Jarac

Ukoliko vam nedostaju pouzdane informacije o novim događajima na poslovnoj sceni, nemojte davati zvanična obećanja već zatražite nečije posredovanje. Sve probleme je lakše riješiti uz nečije prisustvo.

Sport dana – snuker

Vodolija

Nepotrebno ulijećete u nečiju zamku i pruveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Nema razloga da žalite za propuštenom prilikom, već treba da sagledate korisnu pouku o pravilima poslovnog ponašanja.

Sport dana – fudbal

Ribe

Neko možda ugrožava vaše poslovne interese, ali nema razloga za veću zabrinutost. Sačekajte na povoljniji trenutak kada ćete u potpunosti ostvariti svoje namjere. Važno je da pravilno procijenite redosled poteza.

Sport dana – boks

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име