U ovu nedelju inspirišite nekoga svojom ljepotom. Poklonite osmjeh, cvijet ili lijepu riječ. Dan treba da bude usmjeren na kreativnost i ljepotu. Energija je usporena i nijeste voljni za rad. Ne preterujte sa hranom i pićem, ali i trošenjem. Razmišljate o dugoročnim investicijama. Dobar je dan za konstruktivne odluke i pregovore.

Ovan

Lično dostojanstvo ili veliki ponos vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju praktičnu pomoć. Ali, isključivost u mišljenju stvara povod za novu zabludu. Negativni rezultati nastaju, kao posledica pogrešnih poslovnih procjena i povlačenja loših poteza.

Sport dana – snuker

Bik

Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na vašu koncentraciju, osjećate lagani umor. Stoga, nemojte dozvoliti drugima da vam nameću različite obaveze. Nastavite da se pridržavate osnovne satnice i rasporeda.

Sport dana – odbojka

Blizanci

Neko ne odgovara na vaše zahtjeve, što dodatno komplikuje poslovni dogovor i očekivanja koja imate. Izbjegavajte svaki vid pretjerivanja koji narušava saradničku atmosferu, posvetite pažnju samo prioritetnim pitanjima.

Sport dana – bejzbol

Rak

Kada bolje uskladite svoja duhovna interesovanja sa praktičnim ciljevima, očekuju vas pozitivni rezultati. Ponekad stvari posmatrate iz neke ruzičaste perspektive i bez želje da se spustite u svijet realnosti. Pokažite veći smisao za paraktičnim vrijednostima.

Sport dana – badminton

Lav

Ukoliko ne razumijete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati ono što je neizvjesno, prije ili kasnije stvari mogu da se iskomplikuju na vašu štetu. Svaka informacija ima korisno značenje, ako je pravilno razumijete i usmjerite.

Sport dana – košarka

Djevica

Djelujete neraspoloženo, jer neko očekuje da prihvatite pomalo servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Nečija rigidnost, predstavlja osnovni problem koji vas ometa da završite započeti posao.

Sport dana – fudbal

Vaga

Pristojnost vam nalaže da ostanete uzdržani pred jednom starijom osobom, kao i da se ne uplićete u širu raspravu sa saradnicima. Naravno sve ima svoju dobru ili lošu stranu, stoga na vrijeme odlučite čemu i kome dajete prednost u poslovnoj saradnji.

Sport dana – rukomet

Škorpija

Ukoliko vam je stalo da izgladite neki poslovni nesporazum sa određenim saradnicima, budite promišljeni. Nemojte dozvoliti da neko drugi govori u vaše ime, procijenite kada treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima.

Sport dana – boks

Strijelac

Neko vam je naklonjen i ima pozitivan uticaj na vaše poslovno-finansijske planove. Ukoliko ste dovoljno efikasni, predstoji vam novi “dobitak” ili neki vid moralne satisfakcije. Nemojte propustiti dobru priliku.

Sport dana – ragbi

Jarac

Stalo vam je da prikrijete svoj trenutni neuspjeh ili psihološku nespremnost, da se intenzivnije posvetite određenom zadatku. Međutim, vaš izraz lica govori dovoljno o vašem raspoloženju. Ne prija vam trenutna pozicija ili gubitak.

Sport dana – golf

Vodolija

U prilog vam idu nečije izjave ili potvrda saradnika, važno je da nastavite sa započetim poslovnim planovima. Prihvatite nečiji koristan savjet i izbjegavajte neke popularne “instant recepte”, kao privremeno poslovno rješenje.

Sport dana – stoni tenis

Ribe

Neko vas možda navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor. Stoga, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka mjerila i pokušava da ogranici vaše poslovne mogućnosti. Zamaraju vas dodatna objašnjenja.

Sport dana – tenis

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име