Očekujte da vam se može javiti partner sa nekom lijepom viješću, ili vas na neki način može iznenaditi osoba koja vam se dopada. Emocija će biti više nego inače i vi se možete osjećati posebno bliski sa tom osobom.

Možete svjedočiti nečijem bijesu iz nemoći. Nemojte dozvoliti da i vi odreagujete iz afekta. Već pokušajte da hladne glave odgovorite na situaciju koja je pred vama.

Kako odmiče veče, možete osjećati sve težu atmosferu. Ne dozvolite da vas obuzmu strahovi i brige, već razmišljajte o potencijalnim rješenjima za situaciju u kojoj ste se našli.

OVAN

Jako vas brine neharmoničan odnos sa kolegama. Imate utisak da ni oko najbanalnije stvari ne možete da se dogovorite. Nezadovoljni ste kako se veza razvija. Umjesto ulaska u mirnu luku osjećate kao da ste ušli u zonu ratnih dejstava. Komunikacija je prilično neharmonična i na korak ste od prekida. Mogući su problemi sa pritiskom.

Sport dana – planinarenje

BIK

Pred privatnicima je teška poslovna nedelja. Očekuju vas iznenadne teškoće i u prvom momentu nećete se najbolje snaći. Trebaće vam vrijeme da se organizujete i krenete da rješavate probleme. U mislima vam je bivši partner. Maštate o pomirenju, mada znate da do toga neće doći. Osjećate se dobro.

Sport dana – boks

BLIZANCI

Ukoliko se bavite privatnim biznisom očekuje vas period stagnacije. Uprkos pokušajima nećete uspjeti da unaprijedite posao. Očekuje vas novo poznanstvo. Drugu stranu ćete ocijeniti kao jaku, postojanu, čvrstu. Dopašće vam se snaga koja će bukvalno da izbija iz nje. Kada je zdravlje u pitanju, bešika je osjetljiva.

Sport dana – rukomet

RAK

Puni ste pozitivne energije i želite da konačno riješite probleme koji ste dugo zaobilazili i koji nijesu bili od primarnog značaja za posao. Nijeste zadovoljni odnosom u braku. Vrlo dobro znate da je odnos čvrst, ali da u njemu nema kao nekada emocija. Nedostaje vam pažnja voljene osobe. Zdravlje je stabilno.

Sport dana – tenis

LAV

Želite da u novi poslovni projekat uđete sa novim saradnikom. Pokušavate da zainteresujete drugu stranu za saradnju tako što stvari prikazujete na idealan način. Nezadovoljni ste emotivnom sferom. Voljena osoba je neraspoložena i očigledno vam je da jedva čeka da se posvađa. Grlo je prilično osjetljivo.

Sport dana – yoga

DJEVICA

Umjesto da energiju fokusirate na poslovne obaveze usmjeravate je na kolege. Rezultati su loši i međusobno se okrivljujete zbog toga. Prezadovoljni ste emotivnom sferom. Partner je pažljiv, pun podrške i daje vam osjećaj sigurnosi i stabilnosti. Zdravlje nije najbolje.

Sport dana – odbojka

VAGA

Zadovoljni ste poslovnom situacijom. Na poslu nema nikakvih teškoća, a priliv novca je stabilan. Problemi se vide na emotivnom polju. Nezadovoljni ste vezom. Imate utisak da se ne razumijete sa partnerom. Nerazumijevanje može da eskalira u svađu, a tokom svađe može doći do prekida. Zdravlje je stabilno.

Sport dana – skijanje

ŠKORPIJA

Pred vama je nepovoljna radna nedelja. Sastanci, dogovori i putovanja mogu biti odloženi ili otkazani. U emotivnom smislu ste zadovoljni. Partner tačno zna šta vam treba i kako da se postavi prema vama. Imate utisak da je vaš ljubavni odnos najveći uspjeh u vašem životu. Glava je prilično osjetljiva.

Sport dana – snuker

STRIJELAC

Prilično ste optimistični, vrijedni i obaveze završavate i prije vremenski određenog roka. Kada je emotivna sfera u pitanju dvoumite se da li da ostanete u tekućoj vezi. Svjesni ste da ste nezadovoljni i imate utisak da su slabe šanse da se odnos popravi. Druga strana nije svjesna o čemu razmišljate. Zdravlje je stabilno.

Sport dana – stoni tenis

JARAC

Na poslu preuzimate odgovornost za loše poslovne rezultate. Prilično ste nepravedni prema sebi. Uradili ste sve što ste mogli. Treba da prihvatite da na neke stvari nemate uticaja. Odličan je dan za novo poznanstvo. Druga strana vam djeluje introvertno, ali prilično sposobno i odgovorno. Pripazite na grlo.

Sport dana – fudbal

VODOLIJA

Brinete zbog finansija tako da na poslu dajete prednost obavezama koje najbrže ili sigurno donose prihod. Nijeste zadovoljni kako se veza odvija. Partneru u mislima zamjerate mnogo toga, a u stvarnosti ništa, tako da partner nije ni svjestan toga šta mislite i kako se osjećate. Moguća je nervoza.

Sport dana – šah

RIBE

Posao stagnira i sa te strane je priliv novca prilično slab. Jako ste zabrinuti zbog loših finansija. Razmišljate o uzimanju kredita ili pozajmice. Nijeste u potpunosti zadovoljni vezom. Jasno vam je da treba da se radi na poboljšanju odnosa i trenutno ste raspoloženi za tu opciju. Mogući su problemi sa srcem.

Sport dana – košarka

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име