subotu se Venera sastaje sa Saturnom, što donosi ozvaničenje veze ili braka, povratak karmičkih partnera iz prošlosti i susrete sa osobama koji vam predstavljaju veliku lekciju. Odnosi koji se sada budu zasnivali mogu biti dugotrajni, ali satkani od obaveze ili dužnosti. Takođe, ovaj aspekt donosi odnose koji su sa izvjesnim preprekama, prostornim ili starosnim razlikama. Ovog dana neko vam može nametati osjećaj krivice i odgovornosti.

Ovan

Nezaposleni dobijaju odavno očekivani posao, sa kojim će biti izuzetno zadovoljni. Emotivna veza u kojoj ste, je opterećujuća. Moglo bi doći i do prekida. Okruženi ste prijateljima i rođacima, što može ublažiti napete situacije sa partnerom. Potrebno vam je opuštanje.

Sport dana – tenis

Bik

Treba da realizujete poslovne planove. Jedna bliska osoba će vam pružiti veliku pomoć. Slobodni Bikovi pokreću inicijativu kako bi osvojili srce jedne divne osobe, koja taj trenutak odavno i iščekuje i sve do sada se pitala zašto se malo više ne angažujete? Smanjite stres!

Sport dana – rukomet

Blizanci

Kolege vas neće u potpunosti razumjeti, a na vama je da im sve izložite i predložite buduće aktivnosti. Imate veliki problem u partnerskim odnosima. Ranija netrpljivost će kulminirati svađama i nerazumijevanjem. Problemi sa zglobovima i koljenima.

Sport dana – skijanje

Rak

Polako se zahuktavate u ostvarivanju poslova. Sada je najvažnije da imate podršku nadređenih, koji će vas u potpunosti podržati. U partnerskom odnosu škripi. Ipak, privlačite jedno drugo, pa ne možete da zamislite dan bez njega, kao i on bez vas. Smetaju vam cigarete.

Sport dana – stoni tenis

Lav

Hrabro odrađujete sve sto je u vašem, a i u interesu firme u kojoj radite. Finansije prate vaše aktivnosti. Postajete opterećujući za partnera. Kao da nemate sluha da vidite sta vas zapravo, razdvaja. Vašoj koži je potrebna njega.

Sport dana – boks

Djevica

Poslovi idu onakvom dinamikom kakvom vi želite. Ipak, možete imati problema sa nadređenima, jer bi oni nešto brže i više. Ubijedite ih u ispravnost svojih odluka. Skloni ste flertu. Dobro razmislite da li će vam to i nešto dobro donijeti! Potrudite se da sve primate sa što manje stresa.

Sport dana – snuker

Škorpija

Svojim zalaganjem ćete pokazati da je vaš način najbolji, za sve tekuće, a i buduće poslove. Napokon shvatate koliko ste zapostavili voljenu osobu i kako ta osoba zaslužuje mnogo više ljubavi i pažnje, nego što ste joj do sada pružali. Problemi sa sinusima.

sport dana – košarka

Strijelac

Na odličnom ste putu da postignete veliki uspjeh na poslu i time ćete dokazati koliko ste bili u pravu. Dosta vam je napetih situacija i nerazumijevanja. Spremni ste na kompromis, ali je pitanje da li će to donijeti poboljšanje u partnerskim odnosima. Budite oprezniji u saobraćaju.

Sport dana – ragbi

Jarac

Budite spremni za sve poslovne razgovore, jer ćete dobiti i niz ponuda, pa ćete biti u nedoumici koji posao da odaberete. Konačno imate dovoljno samopouzdanja da otvorite svoje srce prema partneru i da mu kažete sve što vam je na srcu i duši. Čuvajte se preloma.

Sport dana – šah

Vodolija

Kod vas je izrazeno nezadovoljstvo, jer imate mnogo posla, a malu zaradu. To vas dovodi do toga da ste izuzetno razdražljivi i svadljivo raspoloženi. Slobodne Vodlije se već neko vrijeme dopisuju sa jednom osobom preko društvenih mreža – vrijeme je da se vidite. Vlaga smeta vašim disajnim putevima.

Sport dana – fudbal

Ribe

Imaćete kontakte sa inostranstvom – otvoriće vam se poslovi sa stranim kompanijama. Srce želi jedno, a razum drugo! Odlučite se na vrijeme, da ne bi ste dublje ulazili u komplikovan odnos, koji vam može donijeti samo patnju i razočarenje. Problemi sa zglobovima.

Sport dana – badminton

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име