Može doći do novih otkrića na tehnološkom planu, online i internet poslovi. Jasnija povezivanja u međuljuskim odnosima su moguća, kao i ujedinjenje nekih grupa.

Ovaj dan će svakako donijeti izazove svake vrste, ali prije svega može donijeti atmosferu koja je teška i depresivna.

Mnogi će biti skloni strahovima i brigama. Sada je trenutak za suočavanje sa problemima koje imate. Razmislite šta od toga možete riješiti, a šta treba da prihvatite. Taj uvid će biti danas zaista koristan.

Veze i brakovi mogu danas trpjeti i mnogi se mogu odlučiti za prekid, što i ne mora biti loša stvar ukoliko vidite da dalje ne ide. Odnosi u porodici mogu biti zategnuti. Mogući su konflikti, sukob mišljenja, nečija tvrdoglavost i nepopuštanje. Potrudite se da to ne budete vi!

Ono za šta je dobro iskoristiti ovaj dan, to je za odmor ukoliko imate prilike. Mnoge akcije danas mogu biti pogrešne, a takođe biće i daleko manje volje i entuzijazma za bilo kakve početke.

OVAN

Možete da očekujete povoljan dan u kojem ćete riješiti neke poslovne probleme iz prošlosti. Uživate u osjećaju slobode i nijeste spremni za novu vezu. Moguće je da ćete odbiti udvarača. Zdravlje je dobro.

Sport dana – skijanje

BIK

Očekuje vas prilika da se pokrenete i da preduzmete nešto povodom željenih poslovnih promjena. Uskoro ćete imati šansu za vezu koja bi mogla da vam donese puno iskrenih emocija u život. Osjećate se generalno dobro.

Sport dana- stoni tenis

BLIZANCI

Sklapanje novog poslovnog dogovora vam donosi osjećaj olakšanja. Spremni ste da ostvarite uspjeh. Možete da očekujete da ćete sa voljenom osobom imati lijepo slaganje i komunikaciju danas. Manji problemi sa hormonima.

Sport dana – košarka

RAK

Očekuje vas veliki broj obaveza koji bi mogao da vam predstavlja neki vid pritiska u narednom periodu. Potrudite se da voljenoj osobi pokažete svoja iskrena osjećanja. Spremni ste da budete otvoreniji. Manji pad imuniteta.

Sport dana – fudbal

LAV

Pred vama je veoma povoljan dan za poslovne odluke. Spremni ste da pravite nove poteze kako bi došli do uspjeha. Moguće je da ćete imati priliku za susret sa osobom koja će pokazati iskrena osjećanja. Odlično se osjećate!

Sport dana – planinarenje

DJEVICA

Moguće je da nećete imati mogućnost da napravite sve poslovne promjene koje ste imali u planu za danas. Ukoliko ste se upustili u neku neobaveznu vezu, može da uslijedi period kajanja. Izbjegavajte cigarete.

Sport dana – šah

VAGA

Možete da očekujete odličan dan za posao. Uspjećete da ostvarite sve svoje planove. Voljena osoba vam je posvećena i uživate kada ste zajedno. Zadovoljni ste okolnostima u vašoj vezi. Prija vam vježbanje.

Sport dana – trčanje

ŠKORPIJA

Dobićete neophodnu podršku za poslovno napredovanje. Potrudite se da pokažete sve svoje sposobnosti. Osoba koja vam se dopada nije sigurna da li je sada spremna za početak nove veze. Osjećate se odlično danas.

Sport dana – odbojka

STRIJELAC

Moguće je da imate više obaveza nego što ste očekivali i da ćete se duže vrijeme zadržati na poslu. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete početak nove ljubavne veze koja će za vas biti značajna. Srčane smetnje su moguće.

Sport dana – rukomet

JARAC

Očekuje vas povoljan dan za posao. Ukoliko planirate bilo kakve promjene uspjećete da ih realizujete. Bliži vam se upoznavanje sa osobom sa kojom ćete imati jaku hemiju i želju za vezom. Manji problemi sa stomakom.

Sport dana – snuker

VODOLIJA

Horoskop vam je dobro postavljen. Sudbina vam je naklonjena i možete lako da ostvarite svoje planove. Lako donosite novu odluku kada je u pitanju ljubav. Spremni ste za važne promjene. Povoljan je period za oporavak.

Sport dana – pikado

RIBE

Dolazi vam prilika da ostvarite poboljšanje na polju posla. Spremni ste da pravite kreativne nove poteze. Oslanjate se na voljenu osobu. Možete da očekujete da ćete imati mnogo međusobnog poštovanja. Sa zdravljem nema problema.

Sport dana – tenis

5 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име