polje komunikacije

Ovaj ponedeljak, dan je mudrosti i sticanja novih znanja. Odličan je dan za izučavanje novih znanja, čitanje knjiga, kao i da se oprobate u nekom novom sportu ili vještini.

Ove sedmice nam je naglašeno polje komunikacije, informacija i odluka. Prvog dana Merkur mijenja znak. Iz Djevice prelazi u znak Vage, što će donijeti aktivaciju misli i planova na polju odnosa, partnerstava, braka i ortakluka.

OVAN

Ovan je danas posebno energičan i spreman za avanturu. Pravi je dan da se oprobaju u nekom novom sportu, a poznato je da Ovnovi vole opasnost i adrenalin pa ukoliko još uvijek nijeste probali bandži džamping, skaj dajving ili padobranstvo, preporučujemo vam da to danas uradite.

BIK

Danas Bikovima nije dan za aktivnost. Pa radije se opuštite uz neku utakmicu na tv-u, navijajte za svog favorita, ili izađite u kratku šetnju ili na čas joge.

BLIZANCI

Blizancu danas razmišljaju racionalno i ne žele se previše umarati. Pozovite prijatelja na partiju šaha ili pođite na stoni tenis.

RAK

Rakovi posebno vole vodene, kao i timske sportove, pa je njihov sport vaterpolo. Dogovite se sa prijateljima i pođite na plivanje.

LAV

Danas je posebno izražena vatrenost koju nosi ovaj horoskopski znak. Posebno su raspoloženi za takmičenje, pa je naš savjet da zakažete tenis sa prijateljem.

DJEVICA

Djevice vole tačnost i pažljivost, i vole sportove koji zahtijevaju od igrača da se usavrši. Kao što je na primjer golf, a tu je i umjetničko klizanje i balet. Danas očekujemo da vidimo djevice na golf terenu.

VAGA

Vage posebno vole sportove gdje se takmiče dvije ekipe. Pa stoga, Vage danas pozovite ekipu i zakažite termin u fudbalu, ili okupite društvo i pođite na paintball.

ŠKORPIJA

Škorpije su danas posebno hrabre, što je njihova omiljena emocija. Ako ste mlađi, dan ćete provesti igrajući video igrice, a ukoliko ste stariji vi ćete htjeti pravu stvar pa ćete naći način da dokažete sebe i da uđete u neku izazovnu situaciju.

STRIJELAC

Strijelac danas ima posebnu želju da bude u prirodi i daleko od guzve. Pa u obzir dolaze planinarenje, kampovanje, ribolov ili trčanje u prirodi. Pripadnici ovog znaka, ranac u ruke, spakujte se i uživajte u prirodnim ljepotama.

JARAC

Jarčevi vole penjanje i istraživanje. Planinarenje, alpinizam, penjanje na planinu, pješačenje sportovi su kao stvoreni za jarčeve. Takođe vole sportove sa hladnijim vremenom. Pođite na skijanje.

VODOLIJA

Vodolije su kao i jarčevi skloni zimskim sportovima, ali su takođe naklonjeni timskim sportovima poput košarke ili fudbala. Zakazite basket sa prijateljima.

RIBE

Poznato je da ribe vole plivanje, skijanje na vodi, surfovanje, veslanje i veterpolo, bez obzira na to da li gledaju ili učestvuju. Naravno, sportski ribolov je posebno popularan kod njih. Pođite na pecanje.