nedelju Venera formira kvadrat ka Uranu, što donosi turbulencije u partnerskim odnosima, potrebu da se izađe iz veze ili braka i da se stekne sloboda. Ukoliko vas bilo ko ili bilo šta bude ograničavalo, to će izazvati veliki bunt u vama i potrebu da se oslobodite stega. Isti aspekt donosi ljubav koja se rađa pod neobičnim ili nezgodnim okolnostima, ili sa najmanje očekivanom osobom. Neka prijateljstva mogu prerasti u nešto više.

Ovan

Dobijate tačno onoliko koliko se trudite. Vjerujete u sebe i svoje moć, pa ćete biti i zadovoljniji poslovno i finansijski. Ovnovi koji su slobodni, danas dišu punim plućima. Dolazi konačno do realizacije avanture ili odnosa sa osobom koja će od samog starta biti vrlo specifična. Prati vas hronični umor!

Sport dana – fudbal

Bik

Nezaposleni Bikovi napokon stupaju u kontakt sa poslodavcima, pa postoji i mogućnost trajnog zaposlenja. Razmislite ipak, prije nego što donesete krupne odluke i obavezno konsultujte svog partnera. Nikad i ništa ne radite na svoju ruku. Nedostatak minerala se odražava na vaše raspoloženje – prilično ste mrzovoljni.

Sport dana – yoga

Blizanac

U ovom danu gotovo da ne prepoznajete sebe. Stalno se sukobljavate sa poslovnom okolinom, uglavnom zbog banalnih stvari. U vama je dobar osjećaj, koji partner primjećuje, ali pokušajte da izbjegnete aroganciju. Budite fizički aktivniji.

Sport dana – rukomet

Rak

Probajte da izbacite višak loše energije na više načina. Ne gubite vrijeme, morate da se pokrenete i da konačno nešto dobro učinite za sebe i svoju poslovnu budućnost. Željni ste provoda i avanture! Imate problem sa prihvatanjem realnosti, jer vi nijeste neko ko sa velikim uspjehom može sjedjeti na dvije stolice. Podložni ste stresu.

Sport dana – šah

Lav

Ovaj dan donosi hitnost, žurbu, a samim tim i neplaniranog, ali i velikog stresa, sa kojim se morate nositi. Vi najbolje funkcionišete kada ste satjerani u ćošak! Rastrzani ste, pa vas hvata i osjećaj nemoći, a iza njega slijedi i bes, koji ćete pokušati istresti na partnera koji to najmanje zaslužuje. Povedite računa o grlu.

Sport dana – badminton

Djevica

Kolege i saradnike dozivljavate kao zaklete neprijatelje i stoga zauzimate vrlo ratoboran stav, koji dodatno iritira okolinu. Vama je ljubav potrebna, kao i voda. Trgnite se i izađite i ne očajavajte! Pokušajte da budete veseli, opušteni. Dolazi do pada imuniteta.

Sport dana – golf

Vaga

Kako se dan bliži kraju, vaš poslovni uspjeh je sve očitiji, a samim tim i osjećaj nemjerljivog zadovoljstva. Skoro ste potpuno izgubili interes za bilo kakva dešavanja na polju ljubavi, pali ste u stanje, samo vama poznato, depresije i očajanja, koje je dostiglo maksimalni destruktivni nivo. Povedite računa o zubima.

Sport dana – odbojka

Škorpija

Potrudite se da smanjite tenziju na poslu, rukovodeći se zdravim razumom, a ne impulsima zasnovanim na sujeti! Emotivno ste nezadovoljni! Nemojte da se prepuštate negativnim i crnim mislima, već ovaj dan pregurajte kako god znate i umijete, sa što manje gluposti! Odlično se osjećate, puni ste energije.

Sport dana – tenis

Strijelac

Dobro se organizujte, pa neke poslove koje iz objektivnih razloga ne možete da završite u ovom, slobodno prebacite u naredni dan. Ne srljajte i ne potencirajte nikakva obećanja ili dogovore u ljubavi. Ostavite sve aktuelne relacije takve kakve su! Muči vas kostobolja!

Sport dana – snuker

Jarac

Nezaposleni Jarčevi treba da prihvate volonterske poslove, jer će na taj način pokazati svoju zainteresovanost za isti. Ne tražite od partnera ili osobe do koje vam je stalo, odgovore na pitanja koja vas muče! Čuvajte se mogućih upala.

Sport dana – košarka

Vodolija

Razumljivo da niko ne voli da radi pod bilo kakvim oblikom presije. Ali, to je ipak dio života, ne možemo imati uvijek ono što želimo. Da se ne bi emotivno razočarali, strpite se da nastupi povoljniji period za ostvarenje vaših želja i snova. Mnogo bi vas koštalo i sve bi bilo uzalud. Prolazna glavobolja.

Sport dana – stoni tenis

Ribe

Nekada morate biti spremni i na ozbiljne kompromise. Tražite manje, da bi dobili vise! Slobodni pripadnici ovog znaka imaju pomake na ljubavnom planu, jer u njihov zivot ulazi na sasvim neobičan način, nesvakidasnja osoba sa kojom ćete vrlo brzo početi da pravite konkretne planove. Unutrašnji nemiri.

Sport dana – skijanje

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име