Ponedeljak je interesantan i možda za nekoga uzbudljiv. Nekome će možda ovaj dan i biti malo naporan.

Ovaj dan može donijeti malo više nervoze. Stres u kući može nastati i zbog sveopšte situacije u svijetu sa koronom. Mnogobrojne porodice ostaće razdvojene za vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika. To je svakako veliki stres koji moramo da prihvatimo.

Pripremite se da se razmazite dobrom hranom, odličnom knjigom, tihom šetnjom kroz neki park. Biće pravo uživanje što su nam emocije tako snažne, a reakcije ipak tako spore. Koliko ćemo lijepo provesti dan zavisi od toga koliko ćemo ugađati sami sebi – ne čekajte da vam neko drugi servira bilo šta na tacni.

Ovo je dan za ples, za popodnevni odmor, za užitak i posvećivanje jednoj stvari. Ne komplikujte. Ne pretjerujte. Uživajte.

Ovan

Prilično ste ambiciozni i nestrpljivi. Priželjkujete da rezultati rada budu vidljivi što prije. Odličan je dan za novo poznanstvo. Vi ostavljate mnogo bolji utisak na drugu stranu nego ona na vas.

Sport dana – šah

Bik

Uživate na službenom putovanju. Ne samo da je poslovni sastanak uspješan nego upoznajete osobu koja vam se dopada na prvi pogled. Prija vam flert i reakcija druge strane.

Sport dana – odbojka

Blizanci

Očekuju vas manji problemi na poslu, ali uspijevate da ih riješite. Finansije su problematične. Bračna partnerka se jako brine zbog loših finansija i vi se slažete sa njenim viđenjem situacije.

Sport dana – skijanje

Rak

Ne snalazite se najbolje sa poslovnim problemima. Ima ih više i ne znate koji prije da počnete da rješavate. Nijeste zadovoljni vezom, a što je najgore partner to čak i ne primjećuje.

Sport dana – boks

Lav

Situacija na poslu je šarenolika. Neki poslovi se normalno odvijaju, a nekima je potrebna dodatna pažnja. Imate simpatiju na poslu. Raspitujete se o emotivnom statusu druge osobe.

Sport dana – rukomet

Djevica

Uložili ste puno truda da bi došli do poslovne saradnje sa institucijom zatvorenog tipa. Saradnja konačno započinje. Nije vam do susreta sa partnerom, ali on insistira na viđenju.

Sport dana – fudbal

Vaga

Zadovoljni ste finansijskom situacijom. Potreban vam je novi poslovni izazov. Nijeste u potpunosti zadovoljni odnosom sa partnerom i konačno inicirate otvoren razgovor o problemima.

Sport dana – snuker

Škorpija

Posao je u fazi stagnacije. Ma koliko se trudili nekog značajnog pomaka nema. Tajna simpatija vam je u mislima neprekidno. Žao vam je što je zauzet i što od vas dvoje nema ništa.

Sport dana – stoni tenis

Strijelac

U potrazi ste za nekim finasijskim ulagačem. Komunikacija vam je odlična pa bez problema uspijevate da izmamite novac za svoj projekat. Razmišljate o emotivnoj prošlosti. Svjesni ste grešaka koje ste pravili.

Sport dana – košarka

Jarac

Pred vama je poslovna ponuda kojoj se uopšte nijeste nadali. Ne vidite nijedan razlog zašto bi je prihvatili. Bračna partnerka smatra da je brak u krizi i insistira na otvorenom razgovoru.

Sport dana – yoga

Vodolija

Komunikacija sa kolegama nije najbolja. Kolege vam otvoreno daju do znanja gdje pravite greške. U mislima vam je bivši partner. Imate utisak da ste se drugačije ponijeli veza bi bila trajnija. Zdravlje je solidno.

Sport dana – pikado

Ribe

Ulažete svu svoju energiju u posao. Očekujete uspjeh i jedva čekate da do njega dođe. Dopada vam se osoba koja ima status vašeg prijatelja. Nijeste sigurni kako bi reagovao ako bi mu otkrili emocije.

Sport dana – tenis

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име