Ove subote ćemo imati kvadrat između Venere i Marsa. Muško-ženski odnosi biće na testu. Biće prisutna strast, koja se neće realizovati na željeni način. Tenzija i problemi u vezi lebdjeće iznad vas kao crni oblak. Znaćete da nešto nije kako treba, a nećete imati dovoljno hrabrosti da se suočite i suprotstavite tome. Budite pažljivi u razgovorima i dogovorima, i pokušajte da sagledate obije strane i primijenite asertivnu komunikaciju.

OVAN

Danas je moguće da će se testirati vaše vještine na poslu, bićete veoma zadovoljni onim sto ćete pokazati. Komunikacija sa partnerom se popravlja, oni koji su u vezi na daljinu će imati veće rasprave. Naglašen vam je pad imuniteta.

Sport dana – šah

BIK

Danas ste fokusirani na pomoć drugima, što neće proći nezapaženo. Danas ćete flertovati sa osobama suprotnog pola, ali se nećete upuštati u više od toga. Provjerite hormone i štitnu žlijezdu.

Sport dana – tenis

BLIZANCI

Danas svu poslovnu odgovornost preuzimate na sebe jer imate osjećaj da se ni na koga ne možete osloniti. Imate podršku emotivnog partnera, što vam veoma prija, pokažite da je to obostrano. Mogući su problemi sa stomakom.

Sport dana – odbojka

RAK

Pozitivna atmosfera vlada na polju posla kod vas. Danas vam je idealan dan za početak novih projekata. Moguće je da ćete danas ući u tajnu vezu jer je to ono što vam sada odgovara, ne želite nikakvo opterećenje. Potrebno vam je više sna.

Sport dana – košarka

LAV

Današnji dan nije najpovoljniji na polju posla. Nemojte započinjati nove stvari jer stare još nijesu završene. Na polju ljubavi je sve u redu i uživate s partnerom. Konzumirajte više tečnosti jer ste malaksali.

Sport dana – skijanje

DJEVICA

Moguće je da ćete dobiti ponudu za neku višu poziciju od one na kojoj se nalazite sada. Ta pozicija nosi mnogo više odgovornosti. Partner je zabrinut za vas jer vam komunikacija nije na najboljem nivou, pokažite mu da je sve u redu. Zdravlje je dobro.

Sport dana – stoni tenis

VAGA

Nezadovoljni ste rezultatima koje postižete danas, danas vam nije povoljan dan za posao. Moguće je obnavljanje veze sa osobom s kojom ste ranije imali samo tajnu aferu. Potreban vam je vitamin D.

Sport dana – snuker

ŠKORPIJA

Danas vas prati sreća na polju posla, pa možete očekivati pozitivan napredak. Danas vam nije dan za ozbiljne razgovore s partnerom jer se može desiti da ćete ući u sukob. Zdravlje vam je dobro.

Sport dana – badminton

STRIJELAC

Danas rješavate probleme koje ste imali sa saradnicima, pa ćete osjećati spokoj. Na polju ljubavi vas očekuju pozitivne promjene, prekinućete nešto što odavno želite da prekinete. Čuvajte se virusa.

Sport dana – rukomet

JARAC

Danas će se od vas očekivati da budete diplomata jer vas očekuju intelektualni izazovi na polju posla. Osjećate da ste spremni da promijenite svoj emotivni status. Mogući su problemi s bešikom.

Sport dana – fudbal

VODOLIJA

Možete očekivati povećanje prihoda tako da ćete biti zadovoljniji finansijama. Probajte da provodite više vremena s partnerom. Unutrašnji nemiri i nesanica.

Sport dana – yoga

RIBE

Na polju posla nema nikakvih promjena. Dan provodite mirno bez tenzije. Može doći do upuštanja u turbulentnu ljubavnu avanturu. Puni ste pozitivne energije, što se prenosi na vaš organizam.

Sport dana – bejzbol

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име